Consumabile medicale, produse si servicii de curatenie, toate intr-un loc, la Delphionline.ro

BUCURESTI - 9 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

DelphiOnline este locul unde gasesti tot ce tine de produse de curatenie profesionale si dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii, echipamente pentru personalul medical, dar si o echipa profesionista ce ofera servicii de curatenie clientilor doritori, spre exemplu companiile sau blocurile cu firme.

delphionline.ro

delphionline.ro

Ultimul an ne-a dovedit cam cat de importanta este curatenia. Am pus mai mult accent pe dezinfectare, pe folosirea produselor profesionale, precum si pe mentinerea unui ambient cat mai igienic in propria casa. Bacteriile si virusurile nu vor inceta vreodata sa existe, de aceea este important sa avem mereu o rutina de curatenie ca la carte. 

Totul pentru domeniul medical, Horeca si pentru casa

In spitale, clinici si alte cabinete medicale exista cererea constanta de consumabile care dispar la fel de repede precum vin. Combinezoane, masti, manusi, saci pentru deseuri, ace si seringi si multe altele, sunt consumate in permanenta. De aceea, personalul nu trebuie sa duca niciodata lipsa de aceste consumabile medicale. Un furnizor al acestor produse este DelphiOnline. Aici clientii regasesc chiar si fire chirurgicale pentru suturi, dezinfectanti eficienti, recipiente pentru colectarea deseurilor toxice, chiar si teste Covid rapide ce ofera rezultate in maxim 12 minute. Tot pe delphionline.ro se pot regasi si dezinfectantii pentru nebulizator, ce vor decontamina aerul din incaperi.

Echipa de la DelphiOnline poate fi contactata pentru servicii de curatenie profesionala, curatenie de intretinere sau generala, servicii de alpinism in cazul curatarii geamurilor de pe cladiri inalte si chiar si servicii de curatenie post-construct, unde, de regula, materialele de constructii sunt greu de indepartat fara echipamentul si produsele potrivite.  

Pentru clientii DelphiOnline ce fac achizitii in valoare de minim 300 RON din categoria produselor participante, au ocazia de a se inscrie la tombola aniversara cu ocazia campaniei “12 ani”. Premiul castigatorului consta intr-o masina de insurubat cu acumulator Makita, un set complet cu 81 de piese diferite ce cu siguranta ii prinde bine oricui acasa. De asemenea, se regasesc pe site si diverse alte echipamente de la aceasta firma, precum masina de tuns gard viu, masina de ingrijit gazonul, tocatoare de frunze si crengi si multe alte produse Makita necesare pentru ingrijirea curtii in aceasta perioada. Pe scurt, o gama completa de solutii profesionale.

Pentru a vizualiza lista completa a serviciilor si produselor calitative pe care le ofera aceasta companie, acceseaza www. delphionline.ro .

Contact: 0724335744

comenzi@delphionline.ro