Corsetul modelator de la Clessidra - potrivit pentru perioada postnatala si orele de fitness

BUCURESTI - 24 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Aspectul fizic conteaza si poate fi cauza scaderii stimei de sine. Indiferent daca este vorba de acumularea unor kilograme in plus din cauza unui stil de viata sedentar sau daca este vorba de perioada postnatala, cert este ca acele kilograme in plus schimba negativ viata oamenilor, in special in cazul femeilor. Clessidra este acel e-shop care vine cu solutii in acest sens, prin intermediul corsetelor modelatoare.

clessidra.ro

clessidra.ro

Corsetele modelatoare - o optiune salvatoare

Timpul este o mare problema pentru foarte multe persoane, motiv pentru care nu pot merge la sala sau la alergare atat de des pe cat si-ar dori. Asadar, un corset modelator de la Clessidra poate fi o optiune salvatoare. 

Concret, aceste corsete pot fi purtate pe toata durata zilei, in timpul oricarei activitati pe care o aveti. Avand in vedere materialele din care sunt confectionate acestea grabesc procesul de termosudatie. Astfel, arderea caloriilor se va realiza fara sa alocati timp special in acest sens, prin mersul la sala sau alte activitati sportive. 

Silueta se va contura in scurt timp si veti putea purta din nou acele tinute elegante, fara sa aveti complexe sau sa va ingrijorati de cum se asaza acestea pe corp. 

Ajutor pentru perioada postnatala

Tot la Clessidra puteti gasi si corsete postnatale. Acestea sunt create special pentru proaspetele mamici, astfel incat sa nu incomodeze, ci doar sa ofere suport spatelui si confort in timpul activitatilor de prin casa. 

In special dupa operatia de cezariana orice miscare este destul de dificila. Iar o mama trebuie sa isi ridice deseori pruncul in brate pentru a-l hrani sau linisti. Motiv pentru care aceste corsete postnatale pot fi de un real ajutor, pentru ca sustin spatele si ofera posibilitatea de miscare fara dureri atat de mari. Atentie totusi, inainte de purtarea acestora trebuie sa discutati si cu medicul, pentru ca recomandarea lui va fi specifica in functie de situatia in care va aflati.

Seturi de 3 centuri

Unele modele sunt alcatuite dintr-un set de trei centuri care se inchid cu ajutorul unui scai. Acestea pot fi stranse atat de tare sau de usor pe cat va este comod, astfel incat sa nu aveti parte de disconfort. Ajuta in procesul de slabire si refacere de dupa nastere si nu pot fi vazute pe sub haine. 

Este important ca pe timp de noapte sa nu fie purtate pentru a oferi corpului posibilitatea de a se relaxa. Puteti vedea pe site toate modelele disponibile si il puteti alege pe cel potrivit, in functie de nevoi. 

Contact:

contact@ clessidra.ro