Corsetul multifunctional pentru barbati - pentru o postura corecta si o conditie fizica imbunatatita

BUCURESTI - 28 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Preocuparea pentru sanatatea proprie este perfect naturala, chiar un semn ca nu esti indiferent fata de persoana ta. Atunci cand ti-o manifesti prin masuri sigure pe care le ei, totul se reflecta in starea de sanatate. Un aliat pentru tine poate fi corsetul special de la Clessidra . Un astfel de articol te poate ajuta in mai multe sensuri.

clessidra.ro

clessidra.ro

Corsetul All latex de la Clessidra - caracteristici si avantaje la purtare

Un produs deosebit de eficient, multifunctional, acest corset barbati poate deveni aliatul celor care doresc sa faca o schimbare privind stilul de viata. Caracteristicile sale sunt cele care il plaseaza in preferintele publicului masculin preocupat pentru starea sa de sanatate, dar si pentru fizic.

All Latex se deosebeste din lista optiunilor actuale prin modul in care se muleaza pe corp, problema cutelor si posibilitatea de a se rula fiind excluse. Se adreseaza tuturor barbatilor, indiferent de silueta. Prezinta avantajul major ca se poate purta fara probleme pe sub haine.

Se poate spune despre acesta ca este un model agresiv, in sensul ca are la baza un latex rigid, mai gros. Este ideal pentru efectul asigurat, intrucat pune compresie extra asupra zonei vizate, pe stomac si abdomen.

Specialistii Clessidra recomanda purtarea lui si in timpul meselor, caz in care va actiona asemenea unui inel gastric, extern. Este neinvaziv insa si va ajuta la reducerea portiilor de mancare. Un astfel de articol este ideal mai ales in cazul persoanelor cu un stil de viata sedentar, care au tendinta sa manance mai des.

Avantaje la purtare

Iata care sunt cateva dintre avantajele, respectiv beneficiile pe care corsetul All Latex de la Clessidra le ofera la purtare:

               *ajuta la corectarea posturii;

               *reduce insemnat si ajuta la definirea taliei;

               *favorizeaza aplatizarea abdomenului si fermitatea taliei;

               *muschii spatelui si mijlocul sunt intariti, ideal deci pentru adeptii stilului sedentar;

               *contribuie la reducerea tesutului adipos si a grasimilor;

               *favorizeaza transpiratia, ajuta in procesul de detoxifiere;

               *durerile de spate sunt ameliorate, iar muschii dorsali sunt sustinuti in timpul antrenamentelor.

Recomandari privind alegerea marimii potrivite sunt oferite de Clessidra, in rubrica destinata produsului. Cei interesati pot afla mai multe despre corsetul All Latex in magazinul mentionat, clessidra.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/corsetul-multifunctional-pentru-barbati-pentru-o-postura-corecta-si-o-conditie-fizica-imbunatatita