COVID-19 pune vizitele intre rude in asteptare

BUCURESTI - 13 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei care credeau ca pandemia de coronavirus nu ii va impiedica sa isi petreaca sarbatorile pascale in sanul familie si alaturi de prieteni se inseala. Autoritatile nu lasa garda jos si nu vor permite ceea ce pentru mai toti romanii reprezenta un stil clasic: vizite intre rude, participarea la slujbele specifice etc.

Covid-19

Covid-19

Botosaneanul ne invita la o portie de citit stiri in fiecare zi

Aflam din cadrul portalului de stiri botosaneanul.ro ca masurile sunt stricte in continuare si autoritatile continua sa isi faca datoria. Raziile in localitati si la domiciliul celor declarati in carantina sunt doar cateva dintre preocuparile acestor zile. De asemenea, contorizari, bilanturi si stiri la zi despre numarul de imbolnaviri si cu cate decese incheie fiecare zi Botosaniul, aflam din cadrul acestui portal.

Ce trebuie sa stie fiecare cetatean este ca sta in puterea fiecaruia sa previna pe cat posibil raspandirea acestui virus. Chiar daca pretul platit este unul dureros, sarbatorile pascale anul acesta presupunand o cu totul alta abordare decat ne-am fi dorit. Se pune deja problema daca spitalul din Botosani sa fie inchis, in conditiile in care focarul de la Suceava este un reper despre unde se poate ajunge  si ce impact major are infectia cu acest virus printre cadrele medicale, raspandit in toata unitatea spitaliceasca. Partea buna este ca la Botosani cel putin exista un aparat de testare, ceea ce ar putea sa faca diferenta in zilele de asteptare privind confirmarile, daca va fi cazul.

Astfel de stiri tin publicul cu sufletul la gura. Sunt intr-o continua actualizare, asa cum este firesc, pe masura ce sunt noi masuri anuntate.

Instinctul unui segment de public este de a urma cursul firesc al vietii, de a planui vizite la parinti, bunici etc. Aflam insa din presa ca sanctiunile curg la orice ora din zi sau noapte si ca nu sunt omise verificarile si in randul prestatorilor de servicii. Tot ritmul vietii actual este dat peste cap, dar asta inseamna nimic mai mult decat nevoia de a ne adapta la context.

Actualizarea stirilor intereseaza poate acum mai mult ca niciodata pe toata lumea. Despre ce se intampla local in Botosani unde unii au rude, familie, prieteni si ce impact are carantina din Suceava aflam in fiecare zi din cadrul portalului botosaneanul.ro .