Crearea de momente unice cu gheata carbonica

BUCURESTI - 31 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O nunta este deosebit de importanta, nu doar in viata celor doi parteneri care decid sa porneasca pe un drum comun, ci si pentru familia, respectiv prietenii acestora. Organizarea unui astfel de eveniment trebuie sa tina cont de cat mai multe detalii, pentru ca amintirile acestei ocazii unice raman vii toata viata.

http://www.dry-ice.ro/

http://www.dry-ice.ro/

In ziua de astazi, cand variantele sunt numeroase privind elementele atractive ale unei nunti, cum poate un cuplu sa ofere un plus de unicitate evenimentului sau? Ei bine, solutiile sunt numeroase si sunt oferite de site-ul www.dry-ice.ro. Aceasta echipa specializata in tot ce tine de gheata carbonica , foloseste acest produs pentru a crea o atmosfera cat mai deosebita celor doi tineri ce isi unesc destinele.

Care sunt solutiile oferite de echipa dry-ice.ro pentru organizarea unei nunti deosebite?

Pentru cei care nu cunosc inca termenul de gheata carbonica, cei de la dry-ice.ro explica pe site-ul lor web ca aceasta mai este intalnita si sub denumirea de gheata uscata. Asadar, un astfel de produs inovativ este obtinut din dioxidul de carbon, care este supus unuor procedee de trecere din stare lichida in solida, si mai apoi de presare. Rezultatul final poate fi sub mai multe forme, si anume: granule de gheata carbonica, placi sau blocuri.

Pentru ca echipa dry-ice.ro constientizeaza cat de importanta este nunta in viata unui om, ofera tuturor persoanelor interesate de serviciile lor, urmatoarele variante de utilizare a ghetii carbonice pentru a uniciza evenimentul celebrat:

Bauturile si gheata carbonica: Atunci cand invitatii sosesc la locatia in care se va desfasura petrecerea de nunta, se obisnuieste ca mirele si mireasa sa ciocneasca un pahar de sampanie cu acestia, pentru a le multumi ca le sunt alaturi in aceasta zi speciala. Asadar, in vederea transmiterii ideii ca evenimentul ce urmeaza este unul de amploare, cuplul poate apela la cupe de sampanie cu gheata carbonica, ce vor avea un impact vizual atragator, printr-un fum parca magic, ce iese din pahare.

Dansul mirilor si gheata carbonica: Pentru a da drumul la ringul de dans, cei doi miri obisnuiesc sa danseze binecunoscutul vals. Asadar, cine nu si-ar dori sa para ca dansul impreuna cu partenerul de viata parca are loc deasupra unor nori? Acum, efectul magic este posibil doar cu ajutorul ghetii carbonice. Acest produs face ca momentul organizat de catre cei doi indragostiti sa para parca rupt din cartile cu basme si este pe deplin adorat de toti invitatii.

Nuntile si sculpturile de gheata: Cine nu a auzit de sculpturile de gheata sau cine nu le-a vazut in filme? Par deosebit de unice si de impresionante, insa acum aceste elemente de impact nu trebuie sa ramana doar in cadrele de la televizor. Puteti sa beneficiati de o astfel de opera si la propria nunta! Specialistii dry-ice.ro ofera si un astfel de serviciu in pachetul lor pentru clienti. Realizata doar de personal calificat, sculptura de gheata este un element care in mod sigur va oferi un plus de eleganta, dar si unicitate nuntii dumneavoastra.

Avand in vedere solutiile prezentate mai sus, orice cuplu care doreste sa isi organizeze nunta intr-o maniera cat mai atractiva si deosebita, poate apela cu incredere la echipa profesionista dry-ice.ro.