Crilovic, povestea cu continuitate in linia de productie a hainelor preotesti si a produselor bisericesti

BUCURESTI - 19 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ca si pana acum, Crilovic isi mentine interesul si domeniul de activitate. Ca o promisiune de inceput de an, Crilovic doreste sa isi informeze publicul cu privire la continuitatea de care se preocupa, in a crea tinute specifice preotilor si produse pentru lacase sfinte.

Crilovic

Crilovic

Pagina oficiala a renumitului producator, vesmintebisericesti.ro gazduieste ofertele, precum si modelele disponibile la fiecare categorie in parte. Ca si pana acum, Crilovic ofera vesminte brodate,  vesminte tesute, arhieresti, epitrahile, bedernite, prapuri si diverse alte produse. Importanta acestora nu este de subestimat.

Haine preotesti

Asa cum din vremurile stravechi se obisnuia, hainele pentru fetele bisericesti trebuie sa fie total distincte fata de imbracamintea oamenilor de rand. Cu o puternica semnificatie, cu simboluri ce definesc apartenenta la cele sfinte, astfel de tinute sunt un manifest de respect si supunere, dar mai ales de pretuire fata de divinitatea si misiunea speciala de a sluji.

Asadar, intelegand care este scopul purtarii unor haine de acest gen, se intelege si ca trebuie sa fie lucrate cu maximum de atentie pentru detalii si nu numai. Sunt materiale pretioase, sunt broderii complexe ce reprezinta scene din istoria bisericii, deci munca de a realiza o astfel de tinuta este mai complexa si minutioasa decat ar parea.

Totodata, merita mentionat ca exista mari diferente intre tinutele specifice pentru preoti si alte ranguri ale slujitorilor din biserica. Asadar, vesmintele arhieresti sunt o categorie distincta in lista de optiuni.

Produse textile pentru biserica

Un alt segment de activitate este cel legat de produsele textile menite sa infrumuseteze si sa contribuie la amenajarea unui lacas sfant. Unele dintre acestea fac parte din ritualul bisericesc, deci se vor folosi in anumite scopuri; altele sunt pur decorative, insa mai degraba reprezentative pentru zile importante in anul bisericesc, pentru sfinti si viata acestora precum si contributia lor pentru propovaduirea invatamintelor crestine.

Clasate de unii ca fiind elemente de decor, accesorii, acestea sunt intr-o masura indispensabile pentru biserici. Sunt cele care pot fi in egala masura un simbol al apartenentei de o anumita episcopie. Diversele acoperaminte sunt si cele care vin in set, vor crea un context de unitate si un decor elegant. Catifeaua este, spre exemplu, o alegere frecventa, iar nuantele acesteia sunt variate si stabilite in functie de preferinte.

De asemenea, unele acoperaminte de acest gen pot fi si ele brodate. Sunt de regula cele folosite pentru vase si au inscriptii specifice. Se vor realiza dupa preferinte, cu broderie reprezentand orice sfant sau praznic imparatesc.

Cei care aleg colaborarea cu renumitul Crilovic au parte de calitatea produsului in totalitatea sa ca definitie. Astfel, materialele sunt rezistente si calitative, modele brodate sunt pe masura, executate la timp, cu tehnici atent aplicate. Cusaturile pot face o diferenta in rezistenta la folosire a acestor tipuri de produse, astfel ca se tine cont si de acest aspect.

Pentru cei interesati, pagina oficiala – vesmintebisericesti.ro –gazduieste toate informatiile despre contact, despre produse si ce se poate comanda, modele standard sau cu specificatii despre alegerea tipologiilor dorite.