Crioflowers, sursa stocului de flori variate, pentru florarii

BUCURESTI - 12 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Crioflowers, magazin online de renume, poate fi sursa de aprovizionare pentru retaileri de flori si aranjamente de flori. Marele avantaj al acelor care isi cauta stocul de flori aici se refera la varietatea de optiuni, apoi la cel al preturilor atractive si avantajoase. Nu in cele din urma, merita amintit ca aici regasim flori criogenate , din sapun, printre altele.

Crioflowers

Crioflowers

Incanta publicul cu ceva nou

Orice florarie, magazin de nisa sau cei care creeaza aranjamente florale pentru evenimente stiu foarte bine ca o nota de diferentiere va fi despre creativitate, originalitate de asemenea. Baza consta in tipurile de flori folosite. Pot fi cele colorate de ce nu. Crioflowers propune insa florile care rezista foarte bine, cele criogenate. Varietatea acestora, ca tip, culoare sau marime va fi deci un avantaj major al celor care isi doresc optiuni noi cu care sa isi incante publicul.

Florile criogenate au mai mare rezistenta, astfel ca nu sfideaza conditiile climatice. Nu vor conditiona in formarea unor aranjamente cu flori ce nu sunt de sezon si nici nu prezinta riscul de a se ofili. Minimul de pierderi, potential maxim de a incanta vizual, florile criogenate sunt foarte populare la ora actuala.

Oferte de flori criogenate de la Crioflowers

In cadrul paginii oficiale https://www.crioflowers.ro/ ofertele sunt variate. Florile criogenate - trandafiri, garoafe, crizanteme, gardenia sau orhidee printre altele - au varietate si la capitolul culoare. Pentru cei cu preferinte sofisticate, pot fi alese variantele cu glitter sau trandafirii in forma de inima - selectia aceasta formeaza o categorie aparte, regasita in cadrul paginii sub denumirea de corazon - inimi.

Cu astfel de flori pot fi create tot felul de aranjamente, de dimensiuni impresionante de ce nu. Pentru cei cu astfel de preferinte la Crioflowers vor gasi optiuni de flori cu tija sau nu, precum si alte plante decorative, ce pot completa buchetele de flori sau aranjamentele de orice forma.

Un alt trend este cel al trandafirilor de sapun. Sunt parfumati si regasiti intr-o varietate de culori. Pot fi achizitionati per cutie, iar cu ajutorul acestora pot fi create forme impresionante si aranjamente deosebite.

Crioflowers pluseaza si include in ofertele sale si gift box-uri sau licheni stabilizati. Astfel, magazinele de profil isi pot achizitiona din acelasi loc stoc de flori deosebite cu care sa isi incante publicul. Detalii despre produse si preturile practicate sunt enumerate in cadrul paginii oficiale.