Cu masinile de la GO TO Global Car va puteti plimba oriunde

BUCURESTI - 13 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Necesitatea de a inchiria o masina poate aparea foarte des in viata, indiferent daca sunteti plecati in alt oras sau daca sunteti in orasul propriu. Deseori se poate intampla ca masina personala sa fie la mecanic si in zilele respective sa aveti nevoie de masina. In acest caz, serviciul de inchirieri auto este necesar. In acest sens cei de la GO TO Global Car pot fi solutia potrivita pentru oricine.

Aici puteti gasi diverse modele de masini disponibile imediat pentru inchiriere. Atat clientii privati, cat si companiile pot apela la aceste servicii, deoarece fiecare dintre ei poate beneficia de o oferta de inchiriere. Reprezentantii pot fi contactati atat telefonic cat si pe e-mail, in functie de preferintele proprii, unde vor avea parte de toate informatiile necesare. 

Flota vasta de masini si servicii complete

Cei care vor sa inchirieze o masina de la goto-globalcar.ro o pot prelua direct din aeroportul Aurel Vlaicu din Bucuresti si nu numai, deci este o varianta de luat in calcul pentru cei care calatoresc des si au nevoie de un autoturism cand ajung la aeroport. Pe site pot fi vizualizate modelele de masini disponibile. 

Gasiti aici atat masini mici, cat si SUV-uri sau limuzine. O gama vasta de unde puteti alege. Reprezentantii va pot ajuta cu privire la orice problema pe care o intampinati si pot rezolva anumite cerinte pe care clientii le au, in timp util. Autoturismele sunt dotate cu toate cele necesare precum aer conditionat, air-bag, radio si altele, astfel incat confortul din timpul orelor de condus sa fie cat mai mare. 

Preturile pentru inchirieri difera in functie de masina aleasa si de perioada pentru care inchiriati masina. Nu aveti o limita de kilometri, deci puteti sa mergeti oriunde aveti nevoie si toate taxele necesare sunt deja platite. 

Masinile au devenit indispensabile, deoarece taxiul sau mijloacele de transport in comun nu sunt o varianta foarte prietenoasa. Alegeti astfel calea mai simpla si economisiti timp pretios cu ajutorul celor de la GO TO Global Car. Accesati site-ul pentru a vedea masinile disponibile si alte informatii relevante care ar putea sa va intereseze.

Contact:

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@ goto-globalcar.ro