Cu masinile inchiriate de la TRAX Auto, calatoriile devin sigure si confortabile

BUCURESTI - 27 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Autoturismele au devenit un mijloc de transport fara de care viata de zi cu zi ar deveni profund ingreunata. Chiar daca unii soferi nu se afla in posesia uneia, ori pur si simplu nu isi doresc sa se foloseasca de aceasta, sunt constienti de faptul ca TRAX Auto din Bucuresti le sta intotdeauna la dispozitie cu servicii de rent a car de calitate absolut ireprosabila, iar aici se incadreaza chiar si unele masini de inchiriat aeroport Otopeni.

traxrentacar.ro

traxrentacar.ro

Atunci cand se impune ajungerea la o anumita destinatie intr-o perioada scurta de timp, dar in acelasi timp se urmareste si confortul, se opteaza cu incredere la ajutorul celor de la TRAX Auto, care le ofera posibilitatea de a conduce o masina ingrijita, puternica, luxoasa, mica sau mare, in functie de propriile nevoi si preferinte. De altfel, majoritatea soferilor au visat la un moment dat sa urce la volanul unui anumit model de masina, insa din anumite motive nu au avut ocazia. Cu ajutorul specialistilor de la TRAX Auto, acest vis le este rapid si eficient indeplinit.

Compania dispune de o gama larga de autoturisme, una mai ingrijita si mai puternica decat alta. Pe langa asta, se poate solicita chiar si un sofer personal, care sa stea intotdeauna la dispozitia clientilor dornici sa ajunga intr-o anumita locatie. Pentru ca intreaga gama de servicii sa fie una completa, TRAX Auto ofera si posibilitatea de a beneficia oricine de un transfer la aeroport, proces ce nu e deloc costisitor sau ineficient.

Masini de inchiriat aeroport Otopeni si pentru uz personal la preturi atractive

Compania nu se limiteaza doar la misiunea de a oferi masini de inchiriat aeroport Otopeni pentru toti cei care sosesc cu avionul si isi doresc sa fie asteptati de un autoturism curat, modern, ci sa ofere siguranta si totodata confort sporit. In cazul in care se doreste chiar si prezenta unui sofer care sa ii transporte pe clienti la destinatia dorita, acest lucru poate fi solicitat, serviciu ce este extrem de avantajos din punct de vedere al bugetului investit. Astfel, nu mai exista stresul de a conduce in Bucuresti, iar pregatirea soferului va fi profund vizibila pentru ca se va ajunge in timp util la destinatia mult dorita.

Insa, daca se doreste inchirierea unui autoturism pentru uz personal, preturile sunt la fel de avantajoase. De altfel, clientii fideli care apeleaza la serviciile companiei TRAX Auto, beneficiaza chiar si de reduceri de 25%. Astfel, pana in prezent s-a inregistrat un numar din ce in ce mai ridicat de clienti care nu au ezitat sa mai solicite si cu alte ocazii serviciile companiei.

Printre marcile de care aceasta firma dispune se numara Peugeot 107, Suzuki Swift, Volkswagen Golf 5, Ford Focus, Opel Astra, Chevrolet Cruze, Audi A4, BMW X5, Mercedes Vito, precum si multe altele. Asadar, gama de autoturisme cuprinde atat modele tip SUV, cat si altele de lux.

Pentru servicii de inalta calitate de rent a car, dar si de oferte de neegalat, solicitarile se pot face in functie de urmatoarele:

Date de contact:

TRAX Autos

Calea Bucurestilor, Nr 105, Otopeni

Telefon: 0724.207.405

Email: office[@] traxrentacar.ro

Web: www.traxrentacar.ro

Taguri: traxrentacar.ro