Cum ajungi sa te muti in Brasov? Topul celor 5 minunatii ale acestui oras

BUCURESTI - 4 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brasovul s-a remarcat intotdeauna in toata tara, insa si in randul turistilor straini ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei. De asemenea, acesta a reusit sa fie extrem de valorificat indeosebi prin numeroasele sale puncte atractive din punct de vedere turistic, acest segment fiind foarte bine dezvoltat aici.

https://www.avantgarden3.ro/

https://www.avantgarden3.ro/

Care sunt cele mai deosebite locuri din Brasov?

Atunci cand planificati o vacanta relaxanta, care sa cuprinda si vizitarea obiectivelor turistice cu relevanta istorica, iar Brasovul este pe lista dumneavoastra, atunci cu siguranta trebuie sa stiti ca acesta gazduieste unele dintre cele mai frumoase puncte de atractie, printre care se numara:

#1. Piata Sfatului din centrul istoric al Brasovului

Atunci cand turistii incep vizitele in Brasov, in mod cert Piata Sfatului din centrul istoric al orasului este prima locatie in itinerariile acestora. Nu doar prin arhitectura cladirilor impresionante, ci si prin gradul ridicat de curatenie si civilizatie al orasului se remarca influentele germanice. In aceasta zona sunt gazduite in functie de sezon diverse spectacole si manifestari, asa cum era de exemplu Cerbul de Aur sau Targul de Craciun. Tot in centrul istoric veti putea vizita Muzeul Judetean de Istorie sau Muzeul Muresenilor, cunoscut si sub denumirea de Casa Muresenilor.

#2. Biserica Neagra din Brasov

O alta locatie interesanta pentru turisti este Biserica Neagra, care se afla situata la doar cateva minute de Piata Sfatului. Biserica Neagra este biserica patriarhala a Bisericii Evanghelice din Romania, reprezentand in acelasi timp unul dintre monumentele simbol ale arhitecturii gotice din Romania. In anul 1689, la marele incendiu din Brasov, aceasta biserica a fost puternic afectata de flacari, castigandu-si astfel denumirea mai sus mentionata.

#3. Cetatea Rasnov

Una dintre cele mai vizitate locatii din vecinatatea Brasovului este reprezentata de cetatea Rasnov. Fortificatiile acestei cetati medievale sunt intr-adevar spectaculoase, oferind oportunitatea unor amintiri deosebite. Aceasta cetate se afla in orasul Rasnov din judetul Brasov, de la care vine si denumirea cetatii, fiind doar la cativa kilometri de orasul Brasov si oferind persoanelor care viziteaza acest loc posibilitatea de a vedea cum arata structurile construite in secolul al XIV-lea.

#4. Cetatea Fagaras

Si aceasta locatie incredibila ca design se remarca prin aceea ca este o fortificatie, cu o istorie de peste 600 de ani in spate. In trecut, cetatea Fagaras a reprezentat locul in care se desfasurau balurile medievale din timpul domnitorului Mihai Viteazu. Aceasta cetate medievala a mai consituit si centrul unuia dintre cele mai semnificative ca marime domenii din Transilvania, deoarece ajunsese sa cuprinda chiar 62 de sate.

#5. Castelul Bran

Aceasta locatie impresionanta atat ca marime, cat si ca design este cunoscuta pretutindeni in lume sub denumirea de Castelul lui Dracula. Castelul Bran se numara printre cele mai semnificative atractii turistice ale judetului Brasov, care atrage anual sute de mii de turisti curiosi de povestile cu vampiri si  fantome.

Asadar, daca veniti pentru o singura zi in Brasov s-ar putea sa va indragostiti de toate minunatiile acestui oras si sa va doriti sa va mutati aici. Brasovul se remarca nu doar prin atatea obiective turistice absolut fascinante, ci si prin curatenie, liniste si activitate continua, fiind un adevarat exemplu. Daca luati in calcul posibilitatea de a locui aici, va recomandam sa achizitionati acele apartamente noi in Brasov, intrucat acest oras a devenit in ultimii ani si un punct in care dezvoltatorii imobiliari de top au fost atrasi. Astfel, s-a dezvoltat proiectul AvantGarden3 al dezvoltatorului imobiliar Maurer Imobiliare, care vine cu cele mai bune solutii in privinta imobilelor ce ofera confort sporit atat pentru persoanele singure, cat si pentru familii.

Daca pana acum v-ati dorit sa schimbati mediul in care locuiti, acesta este cel mai oportun moment. De asemenea, nu sunt deloc putine cazurile persoanelor care au venit pentru un weekend in Brasov si au ramas sa locuiasca aici definitiv. Daca vreti solutii bune in acest sens, puteti accesa pagina avantgarden3.ro.