Cum poate ajuta un corset modelator de la Clessidra?

BUCURESTI - 14 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Costele modelatoare sunt un truc la care multe femei apeleaza atunci cand sunt nevoite sa isi ascunda anumite imperfectiuni ale corpului. Examinand alternativele de pe piata, preturile cosetelor modelatoare nu sunt de speriat, fiind astfel pliabile pe orice buget.

Clessidra

Clessidra

Clessidra.ro ofera corsete modelatoare diverse. Insa, inainte de a le achizitiona, publicul feminin ar trebui sa stie ce alte avantaje prezinta acestea, in afara de cel cunoscut de oricine: mascarea imperfectiunilor de la nivelul abdomentului.

Stimuleaza slabirea

Unul dintre rolurile de baza ale corsetelor modelatoare este cel a de stimula slabirea, eliminarea grasimii din jurul abdomentului. Corsetele de la Clessidra reusesc sa faca acest lucru prin termosudatie si compresie. In plus, daca femeile opteaza pentru corsetele sport, rezultatele vor fi vizibile mult mai rapid. Combinate cu antrenamentele fizice, corsetele modelatoare Clessidra pot face minuni.

Contureaza silueta

Slabirea de pe urma purtarea corsetelor modelatoare este una eleganta, daca se poate spune asa. Zona abdomenului va pierde rapid din grasime in timpul antrenamentelor fizice. Corsetul modelator va avea grija ca slabirea sa fie una uniforma, iar pielea sa nu isi piarda din elasticitate. Pana la urma vorbim de un corset modelator, deci acesta este rolul sau principal.

Sustine muschii dorsali

In timpul exercitiiilor, antrenamentelor fizice realizate incorect, muschii dorsali au mult de suferit. Daca sunt suprasolicitati in timpul antrenamentelor, acestia vor provoca dureri de spate severe. Pentru a preveni aparatia acestor dureri, corsetul modelator este o recomandare.

Corsetele modelatoare de la Clessidra sustin muschii dorsali pe toata perioada activitatilor sportive, reducand astfel orice fel de risc de aparitie a durerilor de spate.

Totodata, corsetele modelatoare de la Clessidra lucreaza asupra fermitatii abdomenului si a taliei. Prin compresie si termosudatie, aceste corsete stimuleaza transpiratia, detoxifierea si totodata intaresc muschii mijlocului si spatelui.

Atentie! Corsetele de la Clessidra trebuie alese intocmai dupa marimea pe care o purtati in prezent. Acestea nu sunt elastice si nu se largesc in timp. Sistemul de inchidere in majoritatea dintre cazuri este de tip baba si mos, deci practic si usor de ascuns pe sub haine.

Mai multe detalii despre corsetele modelatoare regasesc cele interesate aici, in cadrul magazinului oficial.

Taguri: aici