Cum să alegi un joc de loterie!

BUCURESTI - 13 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Este adevărat că platformele online se întrec în a-ţi oferi atât de multe variante de loto încât deseori eşti cu adevărat confuz. Să joc, clasicul 6/49, Kino Grecia sau să îmi testez şansele la loteria americană care a făcut de-a lungul timpului mulţi milionari?

jocuricazinouri.com

jocuricazinouri.com

Este o alegere grea și nu se face la întâmplare, pentru că trebuie să ţii cont de câteva criterii pe care le vei afla mai jos.

Marginea casei şi plata la loterie

Poți juca sloturi și jocuri de masa pe magic jackpot casino sau te poti reorienta către site-uri precum NetBet sau Casa Pariurilor pentru a încerca si jocuri de loto internaționale. Aşa cum ştii, trebuie completate peste 13 milioane de variante pentru a se desemna o singură variantă câştigătoare în timp ce jackpotul ataşat unui slot este cu siguranţă mult mai aproape de tine. Nu este niciun secret că există o diferenţă majoră între jocurile găzduite de o platformă online şi un joc de loto.

Explicaţia constă în marginea de casă ci nu în oferta unei platforme online care îşi întâmpină jucătorii. Diferenţa majoră dintre un joc de masă precum cel de blackjack şi un joc de loto este că primul va face întotdeauna o mulţime de câştigători, în timp ce un sistem loteristic va desemna câştiguri puţine care depind de norocul fiecărui jucător. Jocul de blackjack oferă o margine de casă mică, ceea ce înseamnă că şansele de a câştiga la acest joc sunt unele uriaşe. Dacă ţii cont de faptul că RTP-ul acestui joc este unul de 99,5%, atunci ai explicaţia pentru care jocul generează atât de mulţi câştigători. În fond, cazinourile sunt afaceri ca oricare altele, unde trebuie să se înregistreze câştiguri de ambele părţi pentru că acestea să rămână active şi eficiente.

La un simplu exerciţiu de imaginaţie, dacă joci 100 RON la blackjack îţi vei recupera cu 99,5 RON, asta dacă nu ai aplicat o strategie de natură să îţi aducă un premiu în bani cu mai multe zerouri. Pentru loto, lucrurile stau cu totul altfel, trebuie să alegi dintr-un interval mare de numere doar câteva care se pariază pe bilet, în condiţiile în care o variantă simplă la loto 6/49 costă destul de mult. Nu îţi permiţi să joci bilete cu scheme şi combinaţii pentru că vei duce preţul unui asemenea bilet la cote astronomice, ceea ce explică de ce numărul de 13 milioane de combinaţii simple necesare pentru obţinerea câştigului cel mare nu se atinge aproape niciodată. În final, un joc de loto ascunde un RTP adesea situat intre 10% şi 20%, ceea ce explică de ce procentajul de câştiguri este atât de mic.

 

Diferenţa dintre loterie şi jocurile de cazinou

Cea mai sesizabilă diferenţă dintre loterie şi jocurile de cazino se reflectă în plăţile pe care fiecare le face jucătorilor săi. Un joc de masă aduce câştiguri celor care îl practică, chiar dacă acestea nu sunt atât de mari, în timp ce un joc de loto va ceda numai câteva câştiguri, şi acestea mici ca şi valoare. În plus, la loto joci o dată sau de 2 ori pe săptămână, în timp ce jocurile de masă sunt disponibile full time, deci ai parte şi de acţiune, fără să te plictiseşti. La un joc de loto eşti obligat să aştepţi extragerea şi după ceva vreme să vezi şi omologările, adică numărul de premii acordat şi premiile ataşate acestora. De-abia atunci ştii cu siguranţă cât ai câştigat şi îţi poţi face planuri pentru extragerea viitoare. Pentru jocurile de masă lucrurile stau cu totul diferit, ai parte de acţiune şi câştigurile se văd imediat şi la fel de repede intră şi în contul tău de jucător. În plus, ai la dispoziţie o mulţime de alte variante de joc, astfel încât nu te vei plictisi niciodată pe paginile de ofertă a unui cazinou online. Poţi începe cu jocul de blackjack, cel care oferă un RTP aproape de 100%, poţi trece la jocul de ruletă unde de asemenea te aşteaptă un RTP de peste 97% şi poţi încheia o zi de pariuri luând loc şi la masa de baccarat, acolo unde vei dobândi premii mari în bani. La loto, trebuie să te mulţumeşti cu aceeaşi metodologie de joc, se extrag numerele, se aşteaptă omologarea şi se publică câştigurile. Destul de anost prin prisma unui jucător care are nevoie să îşi umple ziua de adrenalină pe care numai jocurile de masă din oferta unei platforme online o poate oferi.

Avantajele loteriei. De ce să încerci să câştigi marele premiu?

Este foarte clar că atunci când vorbeşti despre loterie vorbeşti despre premii în bani colosale, care îţi pot schimba starea financiară. Ai auzit despre premiile de sute de milioane de dolari pe care loteria americană le acordă atât de des, însă nu sunt de trecut cu vederea nici premiile pe care un joc de loto 6/49 le acordă şi care se ridică în ultima vreme la sume care depăşesc frecvent milioane de EURO.

De ce să nu încerci să câştigi aceste premii impunătoare, premii care sunt accesibile tuturor, în funcţie de norocul cu care fiecare dintre noi este înzestrat? Până la urmă, ce alegi, să vânezi premiul cel mare pe care loteria îl pune la vânzare sau te mulţumeşti cu premiile pe care jocurile de masă le cedează destul de des jucătorilor? Nu în cele din urmă, jocurile de loterie nu presupun să fii ancorat zilnic pe o platformă online, pur şi simplu bifezi numerele norocoase, lansezi biletul şi aştepţi extragerea numerelor. Şansa este la fel pentru toată lumea, deci poţi spera că într-o bună zi să devii mândrul posesor al unui premiu impresionant pe care numai jocul de loto îl poate ceda.

Concluzie

Câştigurile care te fac peste noapte milionar sunt visul pe care fiecare jucător îl împărtăşeşte. Fie că eşti un adept al jocurilor de masă sau eşti fan loto,  premiul cel mare te poate așteaptă la un singur click distanţă. Trebuie doar să ai curajul să joci inspirat!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/cum-sa-alegi-un-joc-de-loterie