Daniel Ivan - psihoterapeutul ce isi desfasoara activitatea si in mediul online!

BUCURESTI - 17 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Daniel Ivan este un cunoscut psihoterapeut pentru felul in care comunica cu cei aflati in impas, pentru felul in care reuseste sa ii ajute. Anii de experienta, studiile exemplare in domeniu, dar si caracterul psihoterapeutului Daniel Ivan l-au adus aproape de cei aflati in dificultate. Pentru ca nu putine sunt persoanele ce nu reusesc sa treaca singure peste o anumita problema, Daniel Ivan sustine sedinte de psihoterapie si in mediul online.

psihoterapeut Bucuresti Daniel Ivan

psihoterapeut Bucuresti Daniel Ivan

Psihoterapia online chiar da rezultate?

Spre suprinderea multora, psihoterapia online este extrem de eficienta. Multi dintre cei ce trec printr-un impas o prefera in detrimentul celei fizice. De ce se intampla asta? Exista o multime de motive in acest sens. Multe dintre ele tin de comoditatea clientului: deplasarile pot fi deseori intarziate din cauza multor factori printre care si programul de munca al clientului ce nu poate fi sincronizat tot timpul cu disponibilitatea psihoterapeutului.

In plus de asta, cei ce apeleaza la un psihoterapeut se simt si mult mai linistiti in intimitatea casei. Discutiile pot fi purtate mult mai usor cu Daniel Ivan. Mai multe detalii despre psihoterapia online regasesc cei intesati pe danielivan.ro.

Pentru ca sedinta de psihoterapie sa se desfasoare conform asteptarilor, fara intreruperi, cei interesati au nevoie de o conexiune puternica la internet, de casti si de o calitate buna a imaginii. Sedinta de psihoterapie se poate desfasura pe Skype, Facebook, Messenger sau WhatsApp. Dupa multe sedinte de psihoterapie online, Daniel Ivan recomanda WhatsApp ca aplicatie perfecta pentru desfasurarea sedintelor.

Psihoterapia online este o recomandare si pentru costurile scazute pe care le implica. Cei interesati nu mai trebuie sa plateasca si transportul pana la cabinetul psihoterapeutului Daniel Ivan. In plus de asta, blocajele de comunicare pot fi indepartate usor daca cel interesat nu trebuie sa comunice fata in fata cu psihoterapeutul. Sedinta desfasurata in intimitatea casei prezinta mai multe avantaje decat s-ar crede. Orarul flexibil este un alt mare avantaj in acest sens.

Psihoterapeutul Daniel Ivan poate fi contactat prin apel telefonic la numarul 0761 600 020 sau prin e-mail: contact@ danielivan.ro . De asemenea, cabinetul sau se afla in Piata Victoriei - soseaua Nicolae Titulescu, nr. 1, bl. A7, sc. 2, et. 1, apt. 31, interfon 31, sector 1, Bucuresti.

 

 

Taguri: danielivan.ro