De ce sa optam pentru serviciile unei firme de curierat rapid?

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Daca pana acum cativa ani, in momentul in care doream sa trimitem un plic sau un colet cuiva care se afla la departare de noi, singura varianta era posta, iata ca pe masura ce a trecut timpul, tot mai multi dintre noi preferam serviciile unei firme de curierat. O firma asa cum este E-livrat.

e-livrat.ro

e-livrat.ro

Desi serviciile postale inca sunt preferate de o parte din romani datorita costurilor mai scazute, adevarul e ca, in afara de acest beneficiu, nu exista altele. Iar in cele ce urmeaza vom detalia de ce sunt mai indicate serviciile de curierat rapid, in detrimentul celor postale.

Avantajele colaborarii cu o firma de curierat rapid

Una dintre firmele de curierat rapid din Romania cu care putem colabora este E-livrat. Aceasta ofera clientilor sai o experienta diferita fata de celelalte firme de profil din tara.

-        Livrare rapida a plicurilor si coletelor oriunde in tara - E-livrat ofera posibilitatea livrarii in aceeasi zi (pentru Bucuresti si judetul Ilfov) sau a doua zi. Vorbim aici de 3 servicii puse la dispozitie de acest curierat rapid : curier rapid azi, curier rapid a doua zi si curier national azi - in functie de zona preluarii si livrarii si in functie de preferintele clientului.

-        Preluarea coletului direct de la expeditor - spre deosebire de timpul destul de mare pierdut la posta in incercarea de a expedia un colet, E-livrat ne ajuta sa il economisim prin ridicarea coletului de catre un agent de la adresa indicata de noi. Asadar, deplasarea nostra la sediu nu este necesara.

-        Posibilitatea de a stabili ora si data ridicarii si livrarii coletelor - un alt avantaj major. Putem stabili cu exactitate ora si data livrarii la destinatar.

-        Urmarirea expeditiei - fie prin apel telefonic, fie prin cadrul site-ului, E-livrat ne ofera informatii in legatura cu statusul livrarii in orice moment.

-        Calitatea si siguranta livrarii - livrarile au loc in conditii de siguranta, indiferent daca pe colet este specificat sau nu faptul ca este fragil. Echipa de agenti de la E-livrat este caracterizata de seriozitate, profesionalism si atentie sporita.

-        Posibilitatea de a oferi feedback dupa fiecare colaborare - E-livrat este printre putinele firme de curierat din Romania ce ofera clientilor sai posibilitatea de a oferi un feedback in urma experientei avute. Practic, dupa fiecare colaborare, clientii pot lasa impresiile direct pe site-ul oficial.

Asadar, avantajele sunt clar de partea curierului rapid, iar pentru a afla mai multe informatii despre E-livrat si pentru a incepe colaborarea, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul e-livrat.ro .