De ce tot mai multe persoane apeleaza la serviciile de consiliere psihologica de la Centrul Psihologic PsihArt

BUCURESTI - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Avand in vedere stresul cotidian, intamplarile nefericite ce sunt parca din ce in ce mai dese, cabinetele psihologice si-au extins tot mai mult ariile. Chiar si in cadrul restrans, cel al familiei, apar tot mai multe probleme pe care membrii le depasesc cu greu.

psihart

psihart

A trai frecvent cu sentimente de indoiala, tristete persistenta in timp, o atitudine generala negativa catre viata este o modalitate disfunctionala de a face fata dificultatilor, astfel ca specialistii recomanda consilierea sau psihoterapia in vederea imbunatatirii perspectivei asupra vietii

Pentru locuitorii bucuresteni si nu numai, Centrul Psihologic PsihArt - www.psihart.ro -  poate fi un aliat pe masura problemelor. Echipa de specialisti, psihologi de renume, vor gasi solutii pentru ca viata solicitantului sa fie aromioasa si echilibrata.

Cum poate ajuta centrul psihologic Psihart persoanele aflate in impas?

Centrul Psihologic PsihArt isi propune sa scoata din nou la lumina atitudinea pozitiva si puternica a oricarei persoane. Totodata, acestia vor intelege probleme ce apasa solicitantul prin comunicare si vor gasi impreuna solutii ingenioase.

Pentru cei ce se confrunta cu probleme de cuplu, Centrul Psihologic PsihArt propune consilierea si psihoterapia. Consilierea si psihoterapia de cuplu isi va face vizibile efectele in cateva sedinte, o luna – depinde totul de persoanele aflate in nevoie. Totodata, si cea pentru intreaga familie este posibila pentru ca totul sa se desfasoare din nou sub semnul armoniei si al intelegerii.

Chiar daca de obicei sedintele de psihoterapie par mai dificile cu copiii, profesionistii de la Centrul Psihologic PsihArt au gasit solutia. Psihoterapia copiilor sunt 10 ani nu poate fi eficienta fara implicarea parintilor in procesul terapeutic. Asa ca se va lucra alternativ, individual cu copilul si impreuna cu acesta si parintii.

Copiii vor fi incantati de tehnicile de lucru pe care acestia le propun. Artterapia, dramaterapia, meloterapia sunt doar cateva dintre acestea. Chiar daca micutii vor lua totul ca o joaca, prin intermediul acestor tehnici vor scapa de fricile diverse ce ii macina, vor invata sa fie creativi si sa nu aiba retineri in ceea ce priveste exprimarea punctului de vedere. Totodata, prin intermediul acestor activitati, acestia vor capata si unele depinderi esentiale in diferite momente ale vietii.

Pentru mai multe detalii si programari se poate accesa www.psihart.ro.