De ce un cadou personalizat si nu unul clasic?

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice om care a traversat sarbatorile de iarna sau diverse aniversari importante in calitate de adult, cunoaste ce inseamna goana dupa daruri. Este ca un vis frumos care cel mai adesea se transforma in cosmar. Bucuria si emotia de a darui sunt rapid spulberate de aglomeratia si agitatia din magazine, mai ales in perioada Craciunului. Ai senzatia ca este practic imposibil sa nu identifici ceva potrivit printre atatea optiuni, insa cand te vezi pusa in fata faptului, incepi sa ai dubii ca nu i-ar placea destinatarului, detine deja acel obiect sau unul similar, este prea banal iar tu doresti sa iesi din anonimat ori toate sunt la fel.

ghizbi.ro

ghizbi.ro

Acesta este momentul in care trebuie sa iti intorci privirea catre gama de cadouri personalizate din cadrul site-ului ghizbi.ro . Alternativa de a darui un obiect personalizat are un impact puternic asupra beneficiarului, iar efectul este unul garantat, ceea ce nu putem afirma atunci cand vorbim de cadourile obisnuite. O mica atentie dedicata vine cu beneficii multiple, mai ales atunci cand este vorba despre o persoana draga, careia ii stim gusturile, pentru a merge la sigur. Iata numai cateva dintre motivele pentru care emotia creata de un cadou personalizat este mult mai mare.

Demonstrezi ca iti pasa

Se spune adesea ca intentia conteaza, iar afirmatia are legatura mai ales cu darurile. Atunci cand alegi un obiect personalizat ii arati destinatarului ca te-ai implicat mai mult si nu ai acordat atentie numai gestului in sine, ci si lui, ca persoana. Exista o multime de lucruri aproape identice, insa atunci cand daruiesti ceva ce poarta amprenta beneficiarului, este evident ca nu poate fi vorba de o obligatie, ci de o misiune in care ai pus suflet. Modalitatile pentru viitorul cadou sunt nenumarate, in functie de tipul acestuia. Idei cadouri personalizate gasesc cei interesati in cadrul site-ului ghizbi.ro, locul de unde de altfel se poate alege ceva ce te inspira.

Un cadou personalizat devine o amintire pretioasa

Obiectele sunt investite cu un rol si folosesc la ceva, insa atunci cand, pe langa utilitate, sunt finisate prin personalizate, ele devin o mica parte din cutia cu amintiri dragi a celui care se bucura de ele.

Au un trecut si o insemnatate mult mai bogata decat cea cu care au fost harazite atunci cand au fost create. De obicei, starnesc in memoria oamenilor imagini emotionante din vremuri apuse, retraite cu drag ori de care ori privirea este atintita pe obiect. Cu atat mai mult la evenimente importante, un astfel de cadou este binevenit.

Dovedeste-ti iubirea cu un cadou personalizat

Atunci cand alegi cu dedicatie, arati ca ai o relatie apropiata si cunosti bine persoana in cauza. Originalitatea reprezinta cea mai importanta parte a unui cadou. Cu atat mai mult in viata de cuplu, un cadou personalizat devine o arma contra rutinei, o maniera de a spune altfel cele doua cuvinte ce au mai fost spuse poate de sute de ori, insa in alte feluri.

Cadourile personalizate nu tin niciodata cont de varsta sau sex

Barbati sau femei, atunci cand initialele noastre, chipul sau ceva specific noua apare pe cadoul primit ne bucuram asemenea unor copii atunci, indiferent de cat de mult sau putin a costat cadoul. Toti iubim sa ne punem amprenta intr-un mod original pe tot ceea ce ne inconjoara, sa traim cu siguranta ca ceea ce reprezentam are o importanta pentru altii.

Cadoul personalizat realizeaza acest lucru in cel mai creativ mod cu putinta. Ne dezvaluie ca prezenta noastra in viata celorlalti este pretuita, ca detinem un rol, iar oamenii ne plac. E valabil oriunde, oricand.