Deces in familie si ajutorul dat de stat pentru astfel de evenimente in 2020

BUCURESTI - 3 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Evenimentele triste precum trecerea la cele vesnice a unui membru din familie sunt cele care pot da complet peste cap viata celor ce trec prin ele. Nu tine insa de nimeni sa le schimbe, pentru ca natura isi urmeaza cursul, deci resemnarea este pasul imediat prin care trebuie sa treaca fiecare.

funerarenonstop-bucuresti.ro

Va fi o perioada mai dificila pentru familie, nu doar pe plan spiritual, sentimental, ci si in ceea ce priveste organizarea evenimentului funerar. Totul costa astazi si fara suma minima pe care o presupun diversele articole si accesorii pentru funerarii procesul nu se poate desfasura corespunzator. Pentru ca este tipul de eveniment care vine pe nepregatite, deci oricine se poate gasi in impas financiar, pentru astfel de momente exista ajutor pe care statul il ofera familiilor indoliate, pe baza unui dosar pe care trebuie sa il intocmeasca si care trebuie sa se incadreze in anumite conditii ce se impun.

In intampinarea celor care se confrunta cu o astfel de situatie vine Rarox , o agentie cu servicii complexe ce includ pachete funerare, dar si consultanta necesara pentru a obtine ajutorul de inmormantare. Aflam in randurile ce urmeaza cateva noutati cu privire la suma care se ofera in prezent in acest sens, dar si alte detalii care pot prezenta interes pentru public.

Ajutorul de inmormantare in 2020

Deja este in vigoare, deci se aplica in astfel de cazuri  - legea nr. 6/2020 spune despre majorarea ajutorului de inmormantare, cu un cuantum mai mare comparativ cu anul incheiat. In acest sens, Rarox se adreseaza tuturor celor care se orienteaza dupa pachete funerare ce pot fi achitate pe baza de talon de pensie. Iata in ce consta majorarea ajutorului de inmormantare in anul in curs.

Cu posibilitatea de a fi decontata de rude  in numere celui ce era pensionar sau asigurat, ajutorul vizeaza anul acesta suma de 5.429 lei. In cazul membrilor de familie a asiguratului/pensionarului, suma va fi de 2.715 lei. Cu privire la cum pot fi obtinuti banii, termene si acte necesare, mai multe informatii le pot fi furnizate celor interesati un reprezentant Rarox. Agentia ofera clientilor sai si acest serviciu, de care se ocupa in detaliu, pentru a primi suma in discutie in timp util. Pe funerarenonstop-bucuresti.ro regasesc cei interesati informatii complete vizavi de ajutorul de inmormantare oferit in 2020.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/deces-in-familie-si-ajutorul-dat-de-stat-pentru-astfel-de-evenimente-in-2020