Deco Depot, magazin online de decoratiuni pentru spatii amenajate cu gust

BUCURESTI - 18 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Deco Depot, magazin online cu decoratiuni de interior si exterior pentru spatii rezidentiale sau comerciale, ramane in 2021 ferm pe pozitie si isi propune sa aduca in atentia publicului detalii si produse de bun gust. Regasim aici produse home&deco, colectii variate, dar si un vast catalog pentru a inspira cei care cauta un plan de amenajare pentru spatii diverse - florarii, decorul pentru evenimente, spatii Horeca etc.

decodepot.ro decoratiuni interioare

decodepot.ro decoratiuni interioare

In lumea frumosului cu Deco Depot

In cadrul paginii oficiale Decodepot.ro regasim o sumedenie de texturi, culori si materiale care sa se incadreze in spatiul dorit si sa corespunda cu planul de amenajare. In cazul obiectelor mici, practice, cum sunt bolurile, platourile, lumanarile, vazele de flori sau ramele foto acestea sunt mici accente ce trebuie sa vibreze in tematica deja existenta. Astfel, vor fi alese corespunzator cu ce este in jur.

In functie de preferinte sau de alte repere ce conditioneaza, pot fi alese decoratiuni de stil romantic, clasic, cele de sezon sau reprezentative pentru stilul scandinav.

Decoratiuni pentru gradina

Spatiul exterior are nevoie la randul sau de atingerea frumosului. Vorbim de decoratiuni practice de asemenea. In cadrul acestui eshop o categorie speciala este dedicata pentru produsele de gradina, din cadrul caruia pot fi alese ghivece trainice si interesante, in forme atipice.

Culorile anului 2021

Daca ne ghidam cromatic vorbind dupa culorile anului in 2021, vorbim despre un mix de culori. Conform Institutului Pantone, galbenul si griul sunt culorile sub vibratia carora vom sta anul acesta. Cele doua sunt un mix placut, insa pot fi luate si individual.

Pentru doritori, Deco Depot include in colectiile sale si o linie special dedicata obiectelor gold. Acestea sunt pot fi reprezentative cromatic pentru piesele galbene dorite in decorul casei si nu numai. Sau din mixul galben-gri cea din urma nuanta poate fi silver, o atingere de stralucire ce vine sa ridice decorul la rang de decor ce inspira si incanta vizual.

Pot fi alese inclusiv piese mari de mobilier, scaune sau masute, oglinzi cu sau fara rama, fotolii si nu doar atat, figurine care pare ca dau viata unui cadru.

Toate colectiile de produse sunt disponibile in magazinul online sau fizic.

Contact

0771 079 952

 comenzi@ decodepot.ro

 Strada Poienelor, numarul 8, Brasov

Taguri: decodepot.ro