DecoDepot aduce in atentia publicului decoratiuni de Craciun in tendinte

BUCURESTI - 8 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online DecoDepot isi continua misiunea, aceea de a aduce frumosul mai aproape de public. Astfel, pentru ca urmeaza sa intampinam inceperea sezonului de iarna, a unui sezon festiv, cu sarbatori mult asteptate, pentru decorul de vis al acestei perioade DecoDepot propune decoratiuni in tendinte, splendide si variate.

decodepot.ro

decodepot.ro

Bradul, nelipsit din decorul de Craciun

Traditional vorbind, in stil clasic, dar adorabil, bradul nu are cum sa lipseasca din acest decor de iarna. Se pare ca variantele propuse de designeri in ultima vreme sunt tot mai atractive si diverse. Chiar si de mici dimensiuni, bradul este o atractie.

DecoDepot propune variantele celor de 90 de cm cu leduri, perfect pentru exterior sau brazi artificiali, cu inaltimi variate, recomandati pentru interior. Acestia sunt asemenea celor ninsi, cu detalii albe care incanta vizual ci cu un efect feeric asupra decorului.

Din aceeasi serie regasim inclusiv ghirlande din brad artifical sau crengute de brad cu care puteti impodobi prin casa.

Globurile, decoratiunile colorate pe care le regasiti la DecoDepot

In completarea bradului vin globurile, decoratiuni de Craciun ce pot avea diverse forme, culori si deci un farmec aparte de fiecare data. Nici de aceasta data nu veti putea spune ca va lipseste inspiratia, intrucat DecoDepot propune globuri de sticla, cu detalii elegante – fie ca vorbim despre sclipici, de imprimeuri, fie ca este vorba despre de modele, culori mate sau bogatia paietelor.

Lasa-ti modestia deoparte si optati pentru creerea unui decor cu globuri din catifea sau cu ornamente cu forme atipice – acesta pare sa fie un indemn cand veti descoperi varietatea de stiluri de la DecoDepot.

Ornamente din lemn

Intregul decor pe care il alegeti trebuie sa spuna o poveste si sa urmeze o tematica, precum si o paleta cromatica. Dar decoratiunile din lemn par ca se potrivesc oricand si oriunde, aducand cu ele parca si nostalgia sarbatorilor de iarna din povesti sau cel putin din copilaria fericita.

Elementele din lemn se asociaza foarte bine cu picturi modeste si culori potolite, sunt o nota vintage sau chiar rustica. Daca va atrage ideea, completati decorul de Craciun cu astfel de ornamente, regasite la DecoDepot.

Colectia vasta de decoratiuni pentru Craciun se regaseste online, in cadrul paginii oficiale.