DecoDepot ii inspira pe doritori sa creeze decor de toamna in casa sau la birou

BUCURESTI - 15 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online DecoDepot pune la dispozitie colectii vaste de decoratiuni interioare. Solutiile de amenajare regasite aici sunt dedicate atat spatiului rezidential, cat si si celui comercial. Pentru sezonul ce abia incepe exista propuneri de decoratiuni variate si interesante, care redau farmecul toamnei.

Decodepot.ro

Decodepot.ro

Simplitate si eleganta, doua principii ce definesc decorul de toamna

Predomina nuantele pamantii, imblanzite insa de auriu, de texturi placute si figurine vesele. In propunerile de decoratiuni interioare de la decodepot.ro regasim coronite si figurine ceramice, ornamente variate care vor anima orice decor.

Toamna in sine ne inspira cu ale sale tonuri de culori calde. Sunt celebre simboluri precum dovleacul, frunzele ruginii sau bufnitele. Ori astfel de decoratiuni sunt nelipsite din catalogul magazinului online mentionat. Regasim aici cele de tip clips, din sticla, de agatat sau tip flori artificiale, ornamente metalice, cele din nuiele, plus sau ceramica.

O aparitie originala este cea a ciupercutelor ce combina doua materiale si texturi diferite. Mixul este cu atat mai inedit, cu cat vorbim despre figurine din sticla si catifea, cele roz, visinii cu picior aurit.

Decor mai sobru pentru spatii comerciale

In spatii comerciale decorul de toamna vine cu pretentii ceva mai mari. Vorbim despre necesitatea de a pune mai mult accent pe stilul sobru, specific acestei nise. De aceasta data DecoDepot propune decoratiuni pentru casa si birou in prezenta coronitelor. Conuri, frunze, nuiele si alte elemente specifice sezonului pot fi combinate aici.

De asemenea, decoratiunile metalice sunt cele care castiga teren, albe sau negre. De o eleganta aparte sunt insa si florile artificiale, cu bumbac si suport de sarma.

Comenzi online

DecoDepot dispune si de colectii specifice pentru decorul anumitor spatii, cum sunt cele horeca. Astfel, in cadrul paginii oficiale regasim colectii precum cele de stil clasic, romantic, gold etc. Tot aici aflam si despre decoruri de vis pentru hoteluri, florarii sau restaurante.

Aparte de astfel de servicii si oferte DecoDepot poate fi la fel de bine si sursa decoratiunilor specifice cu o anumita tematica, cum sunt nuntile, botezurile sau alte evenimente.

Decoratiunile dorite pot fi comandate direct din cadrul paginii.

Taguri: decodepot.ro