Decor in stil greco-roman cu articole de la DecoDepot

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Daca va ganditi sa renovati locuinta si va doriti un design deosebit, o recomandare ar fi stilul greco-roman. Si in acest sens, magazinul online DecoDepot va furnizeaza decoratiunile de care aveti nevoie.

decodepot.ro

decodepot.ro

Caracteristici specifice ale stilului greco-roman

Fiecare stil de decor in parte este caracterizat de anumite detalii si aspecte ce il fac sa se individualizeze vis-a-vis de celelalte stiluri existente.

-        Predomina culoarea alb - in spatiul interior al vechilor incaperi grecesti albul nu putea lipsi, aspect ce se pastreaza si in zilele noastre. Puteti chiar sa optati pentru un mobilier de culoare alba in totalitate si doar obiectele de decor sa fie colorate divers.

-        Decoratiunile pentru pereti - puteti opta pentru pereti cu model tip piatra neuniforma, bruta. In cazul in care spatiul va permite, puteti chiar sa adaugati colane sau arcuri, ale caror perfectiune ar intra in contrast cu imperfectiunile modelului de pe pereti. Aveti si varianta de a monta un tapet care imita piatra neslefuita pentru un efect asemanator. De asemenea, puteti chiar decora incaperile cu statui din piatra. Aici intervine magazinul online DecoDepot. In cadrul acestuia regasiti diverse ghivece din piatra in forma de cap de femeie sau barbat, in forma de pocal sau decoratiuni deosebite in forma de bust de femeie sau barbat.

-        Tavanele inalte - aceasta este o alta caracteristica a acestui stil de design. Acestea, impreuna cu albul predominant dau senzatia de spatiu aerisit, mare, de libertate in miscare.

-        Podeaua texturata - daca ati decorat deja peretii cu model tip piatra, ideal ar fi sa optati pentru o podea din placi de culoare deschisa cu suprafata texturata. Puteti alege chiar un model mozaic, specific grecesc.

-        Textilele naturale - folositi lenjerii din bumbac sau din/in nuante de alb si albastru. Aceleasi culori sunt ideale si pentru perdele si draperii.

Magazinul online DecoDepot reprezinta o sursa infinita de idei de decoratiuni pentru casa. In cadrul acestuia veti regasi tot felul de articole caracteristice unor stiluri diferite de design. Nu va ramane decat sa stabiliti din start ce fel de decor va doriti pentru propria locuinta si apoi sa cautati elementele ce se potrivesc acestuia din magazinul DecoDepot.

Pentru a descoperi intreaga colectie de produse puse la dispozitie clientilor sai, accesati site-ul oficial al magazinului DecoDepot.