Deodorantele fara aluminiu, de la Manicos - naturale, eficiente si fara efecte secundare

BUCURESTI - 9 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Manicos pune la dispozitie o gama vasta de produse naturale si eficiente, printre care si sortimentele de deodorant fara aluminiu.

manicos.ro

manicos.ro

O problema cu care se confrunta atat femeile, cat si barbatii este cea legata de transpiratie. In incercarea de a o stopa sau de a-i atenua efectele, majoritatea dintre noi obisnuim sa achizitionam produse specifice din comert. Cat de eficiente sunt acestea, daca sunt benefice organismului si ce variante alternative avem, aflam in randurile ce urmeaza.

Deodorantele si antiperspirantele

Desi multa lume tinde sa le confunde sau sa creada ca deodorantul si antiperspirantul sunt, de fapt, acelasi produs, lucrurile nu stau deloc asa. Desi rezultatul este in mare parte acelasi, ceea ce face diferenta este faptul ca deodorantul nu blocheaza transpiratia naturala a corpului.

Probabil ca majoritatea dintre noi alegem aceste produse in mare parte dupa parfum. O alta varianta ar fi dupa ceea ce promite produsul in sine, insa de fapt mai toate produsele din comert au cam aceleasi rezultate.

Ceea ce ar trebui sa ne intereseze este, de fapt, eficienta cu care produsul poate sau nu sa ne scape de mirosul neplacut al traspiratiei. Un produs ideal trebuie sa ne ofere protectie cu o singura aplicare in perioada activa a zilei, timp de 8-10 ore. Daca acesta isi face efectul doar pentru 3-4 ore, cu siguranta nu isi merita banii. Dar nici sa ajungem la extreme ridicole de tip eficienta 48-72 de ore, asa cum promit unele produse din comert care par sa neglijeze necesitatea efectuarii unui dus zilnic.

 Aceste produse – antiperspirantele, blocheaza transpiratia, nepermitand glandelor sudoripare sa o impinga la suprafata pielii si pot provoca iritatii ale tegumentului. Avem nevoie de tranpiratie, rolul ei este in principal de a regla temperatura corpului si de a elimina electroliti si alte substante care nu au putut fi eliminate pe cale hepatica sau renala.

De asemenea, este important ca, atunci cand este utilizat un timp indelungat, sa nu dauneze pielii, cauzand iritatii, alergii sau alte asemenea afectiuni. Este perfect normal si recomandat ca dupa o perioada de activitate de 8-10 ore sa te ingrijesti de igiena corporala prin spalare cu apa si sapun, urmate de reaplicarea produsului dupa caz.

Ce efecte poate avea aluminiul din produsele ce se gasesc in comert?

Este bine stiut faptul ca majoritatea deodorantelor si antiperspirantelor pe care le gasim in comert contin aluminiu. Acesta este un ingredient a carui prezenta nu trebuie deloc neglijata, pentru ca poate avea efecte negative asupra organismului.

Aluminiul ce se gaseste in produsele din comert este eficient pentru ca are rolul de a bloca conductele sudoripare. Insa, folosit pe termen lung, poate avea consecinte asupra sistemului nervos, de respiratie, asupra functiilor motorii, cognitive si senzoriale.

Specialistii asociaza aluminiul cu care intra in contact organismul nostru cu diverse afectiuni precum Alzheimer, cancerul mamar, osteoporoza si altele.

Manicos vine cu solutii - deodorantele fara aluminiu

Intr-o lume incarcata de produse cosmetice pline de chimicale atat de daunatoare organismului, este necesar sa le cautam pe cele care au mai putine efecte negative asupra acestuia. Este suficient de mare poluarea din aer pentru a mai contribui si noi cu alte substante din produsele pe care le folosim.

Manicos este un magazin online ce ne pune la dispozitie o gama variata de produse naturiste si cosmetice naturale, care nu actioneaza negativ asupra corpului nostru. Vorbim de produse ale caror ingrediente sunt naturale, obtinute prin procese sigure si bio, extrem de eficiente.

Desi multi sunt sceptici asupra eficientei produselor naturale si bio, de fapt, tocmai acestea sunt cele cu adevarat bune pentru organismul nostru, neriscand sa dobandim efecte secundare, deloc de dorit.

In ceea ce priveste deodorantele, Manicos ne propune o gama ce nu contine aluminiu, realizata din ingrediente naturale. Printre cele principale enumeram: salvie, plop negru, hamei si nalba. Acestea sunt dedicate atat femeilor, cat si barbatilor deopotriva.

Daca e sa vorbim despre pretul unui astfel de deodorant fara aluminiu, acesta este acelasi ca al unuia din comert. Dar daca e sa punem in balanta beneficiile per total, deodorantele de la Manicos sunt cu mult superioare.

Descoperim intrega oferta accesand site-ul oficial al magazinului anterior mentionat.