Descopera serviciile funerare oferite de Rarox!

BUCURESTI - 29 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rarox este o societate ce pune la dispozitia clientilor sai servicii funerare de top in regim non stop. In momentul in care ne confruntam cu un eveniment nefericit, asa cum este decesul unei persoane apropiate, este important sa ne putem baza pe servicii funerare de calitate ale unei societati de incredere. Asa este Rarox.

funerarenonstop-bucuresti.ro

funerarenonstop-bucuresti.ro

Cei interesati regasesc la Rarox pachete de servicii complete, in functie de preferinte si de bugetul disponibil. In acest sens exista si pachete pentru bugete reduse, dar si unele pentru clienti pretentiosi. Acestea sunt disponibile celor ce locuiesc in Bucuresti, dar si in judetul Ilfov.

Pe langa pachetele si serviciile funerare, Rarox pune la dispozitia clientilor sai si o gama variata de modele de sicrie, coroane si jerbe standard sau la comanda si diverse accesorii necesare in cadrul inmormantarii (crucifixe, candele, felinare, batiste, lumanari, prosoape, iconite etc.).

Transport funerar asigurat de Rarox

Unul dintre serviciile extrem de solicitate de catre clientii Rarox este transportul funerar. In acest sens, cei interesati au la dispozitie autoturisme specializate pentru transport funerar national, dar si international.

Asadar transportul funerar poate fi efectuat intre diverse localitati din Romania. Insa, pentru acesta, este necesar sa existe cateva documente specifice precum certificatul de deces, certificate de la SANEPID si certificatul de imbalsamare. Chiar si aceste documente intra sub incidenta activitatii firmei precizate.

In ceea ce priveste transportul funerar, acesta nu include doar transportul persoanei decedate, ci si al cortegiului funerar. Toate autoturismele detinute indeplinesc astfel conditiile necesare pentru a se putea efectua aceasta procedura, fiind autorizate in prealabil.

Dar ce inseamna pana la urma transport funerar?

Transportul funerar include deplasarea de la spital a celui decedat si pana la camera mortuara sau chiar pana acasa (dupa caz) si ulterior deplasarea acestuia de acolo si pana la biserica si cimitir. Rarox pune la dispozitie limuzine funerare pentru cei cu pretentii.

In cadrul transportului funerar, chiar si insotitorii din cortegiul funerar beneficiaza de acest serviciu, impreuna cu persoana trecuta in nefiinta.

Asadar, cei interesati sa descopere pachetele de servicii si produse puse la dispozitie de catre Rarox sunt invitati sa acceseze site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro.

 

Taguri: rarox