Descopera usile potrivite pentru casa ta, de la Special Doors

BUCURESTI - 31 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Oferta pe care magazinul Special Doors ne-o pune la dispozitie cuprinde aproape 300 de modele de usi de interior in fel si fel de modele, unul mai deosebit ca altul, cu preturi pentru orice buget si de la producatori de marca pe aceasta nisa, asa cum sunt Doors Bulgaria, Gradde, Rem Ashap, Vario Dor Masiv, VarpDoor, Yimca si lista poate continua in acest sens.

Specialdoors.ro

Specialdoors.ro

Renovarile constau de obicei in inlocuirea unor elemente din vechiul decor cu altele noi, mai moderne si mai aspectuoase si, eventual, care ofera mai multe facilitati. In ceea ce priveste usile de interior si cea de exterior, in momentul in care alegem sa le inlocuim, optam pentru un alt material din care sa fie confectionate, pentru un model mai deosebit sau pentru niste caracteristici ce ne ofera avantaje in plus.

Si, pentru ca usile sunt elemente pe care le folosim o buna perioada de timp, interesul principal este ca acestea sa fie de calitate superioara, iar materialele si feroneria folosite la confectionarea lor sa reziste cativa ani.

In acest sens venim si cu o recomandare - magazinul online Special Doors, cu site-ul oficial https://www.specialdoors.ro/. In cadrul acestuia regasim un catalog extrem de diversificat ce cuprinde usi de interior, usi de exterior, dar si usi antifoc.

Usi de interior sau de exterior

In ceea ce priveste usa de exterior este extrem de important ca aceasta sa indeplineasca anumite conditii ce tin de rezistenta, izolare fonica si termica. Pe site-ul magazinului Special Doors regasim usi de intrare atat metalice, cat si din MDF de calitate superioara, potrivite atat pentru apartament, cat si pentru casa. O atentie deosebita trebuie sa o acordam si acestora, intrucat, in functie de ele, oaspetii isi fac o prima impresie asupra locuintei noastre.

Usi antifoc

Aceste usi sunt folosite pentru a opri extinderea focului si a caldurii emanate de acesta in cazul in care se intampla sa apara vreun incendiu. Usile antifoc propuse de Special Doors au proprietatea de a rezista pana la 60 de minute la foc, fiind metalice si tratate special pentru a nu permite trecerea caldurii si a flacarilor in exterior.

Pentru a descoperi intreg catalogul de produse din oferta Special Doors cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.