Descoperiti pompele si hidrofoarele din oferta Magazinului Instalatiilor

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Desi unii tind sa confunde pompele cu hidrofoarele, intre aceste doua produse exista o diferenta mare. Descoperim in continuare cateva aspecte ce tin de fiecare produs in parte si vedem de ce Magazinul Instalatiilor este locul ideal de unde sa achizitionam o pompa sau un hidrofor.

magazinulinstalatiilor.ro

magazinulinstalatiilor.ro

Care este diferenta intre o pompa si un hidrofor?

In cazul in care va mutati intr-o zona unde nu exista apa curenta, aveti la dispozitie cateva alternative cu ajutorul carora sa va creati conditiile optime pe care oricine si le doreste. Vorbim aici de pompe si hidrofoare - produse ce pot fi folosite atat pentru apa necesara in casa, cat si pentru cea necesara in gradina.

Exista o diferenta destul de mare intre cele doua variante.

Hidroforul are rolul de a aspira apa din put sau din rezervor. Acesta este montat de obicei in camera tehnica sau in camin. Trebuie ales in functie de cate persoane urmeaza sa consume apa obtinuta, in functie de numarul de bai din casa, dar si in functie de cat de des se consuma apa.

Pompele submersibile, in schimb, impinge apa pe coloana. Pompele de acest fel pot oferi o presiune mare si un debit suficient, fara a produce zgomot deranjant la fiecare utilizare.

In momentul in care trebuie sa faceti o alegere intre cele doua, tineti cont de cateva aspecte initiale precum: adancimea apei, consumul estimat, dar si de distanta la care se afla lichidul de pompare fata de casa.

Magazinul Instalatiilor - sursa ideala pentru achizitia unei pompe sau a unui hidrofor

In continuare va recomand un magazin instalatii si centrale termice de unde va puteti achizitiona o pompa sau un hidrofor de calitate. Vorbim de Mancaro, cu varianta online Magazinul Instalatiilor.

Cei ce locuiesc in Suceava sau in imprejurimi pot face achizitiile direct de la magazinul fizic din aceasta localitate. Pentru cei din restul tarii, exista magazinul online, unde pot fi plasate comenzi ce se livreaza prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Accesand site-ul magazinulinstalatiilor.ro cei interesati vor regasi o categorie speciala de produse, denumita „pompe si hidrofoare”, unde vor descoperi modele diverse, apartinand unor marci renumite pe aceasta nisa. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt accesibile, clientii avand posibilitatea de a beneficia de reduceri periodice la unele produse.

Mai multe detalii si pentru a consulta catalogul de pompe si hidrofoare cei interesati sunt invitati sa acceseze magazinulinstalatiilor.ro.