Descoperiti portofoliul de servicii oferite de Cabinetul Psihoterapie Daniel Ivan

BUCURESTI - 19 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Sunt atat de multe momente in viata cand puteti avea nevoie de ajutor de specialitate pentru a putea depasi anumite situatii limita! Gasiti sprijinul necesar in persoana psihoterapeutului Daniel Ivan, indiferent de zona tarii in care locuiti.

danielivan.ro

danielivan.ro

Vorbim de un cabinet de psihoterapie ce isi are sediul in Municipiul Bucuresti. Cei ce locuiesc acolo pot avea parte de sedinte direct la cabinet. Pentru cei ce doresc sa aiba parte de aceleasi avantaje precum bucurestenii, au la indemana varianta online. Ce inseamna asta? Ei bine, orice serviciu oferit de catre psihoterapeutul Daniel Ivan la sediul cabinetului poate fi realizat si in spatiul virtual, prin intermediul sedintelor de terapie online. Gasiti mai multe detalii accesand site-ul oficial danielivan.ro.

Sa vedem in continuare care sunt serviciile despre care vorbeam mai sus!

Psihoterapie individuala

Sedintele oferite de catre psihoterapeutul Daniel Ivan va pot ajuta sa va regasiti, sa iesiti din anumite stari cauzate de diverse evenimente ce au avut loc, puteti de asemenea sa corectati anumite comportamente disfunctionale si lista poate continua in acest sens.

Terapie de cuplu

Acest tip de terapie se adreseaza partenerilor de cuplu ce doresc sa isi imbunatateasca relatia, ce doresc sa revina la sentimentele de la inceputul acesteia sau pentru cei ce au de luat o hotarare importanta ce le poate influenta pe viitor relatia. Este necesara prezenta ambilor parteneri pentru rezultate optime.

Terapie de familie

Atunci cand intr-o familie nu mai exista comunicare, cand membrii acesteia se racesc, nu mai au timp unii pentru altii, nu se mai implica in bunastarea comuna pana la urma, sedintele de terapie sunt cele ce ii pot ajuta. Uneori granitele dintre generatii sunt cele care produc fel si fel de reactii si atunci interventia psihoterapeutului este binevenita. La aceste sedinte participa intreaga familie sau doar o parte, dupa caz.

Hipnoterapie

Acesta este un serviciu pe care nu multi psihoterapeuti il ofera. Nu este si cazul lui Daniel Ivan, cel care foloseste hipnoza ca pe un mijloc terapeutic. Se desfasoara in patru faze: inducerea transei, adancirea transei, interventia si revenirea din transa.

Dezvoltare personala

Prin sedintele de dezvoltare personala, psihoterapeutul urmareste autotransformarea pacientilor sai, ajutandu-i astfel sa se maturizeze psihic. Cei ce opteaza pentru astfel de sedinte sunt cei ce au anumite aspiratii si obiective precise si au nevoie de un sprijil moral pentru a le putea duce la bun sfarsit.

 

Date de contact Cabinet Psihoterapie Daniel Ivan

Sediu: Piata Victoriei - Soseaua Nicolae Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 2, et. 1, apt. 31, interfon 31, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0761.600.020

Site: danielivan.ro

Email: contact@danielivan.ro