Descoperiti serviciile contabile complete de la Contabuc

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice firma, oricat de mica sau de mare ar fi ea, are nevoie de serviciile unui contabil acreditat, care sa tina evidenta tuturor achizitiilor si cheltuielilor din cadrul acesteia, dar si a profitului obtinut. Echipa de la Contabuc isi pune la dispozitie serviciile catre publicul interesat in acest sens.

contabuc.ro

contabuc.ro

Ce servicii ofera Contabuc?

Contabuc este o firma din Bucuresti ce pune la dispozitia clientilor sai servicii de contabilitate, servicii de resurse umane si servicii fiscale. Vorbim de o firma de ocupa un loc fruntas in topul firmelor de contabilitate din Romania, preferata de cei ce pun un mare pret pe calitatea serviciilor si pe pregatirea si experienta personalului.

Servicii de contabilitate - echipa de contabili acreditati CECCAR realizeaza raportari lunare, trimestriale, semestriale si anuale, intocmeste raportul lunar de activitate, ofera asistenta in completarea documentelor primare si justificative, realizeaza expertize contabile si consultanta de specialitate. De asemenea, echipa ofera si asistenta in cazul controalelor realizate de catre organele fiscale.

Servicii de resurse umane - specialistii de la Contabuc intocmesc contractele de munca si actele aditionale acestora, realizeaza calculul retributiilor lunare nete, fluturasii si foile de pontaj, intocmesc si depun declaratiile lunare si anuale, ofera asistenta in medierea unor conflicte de munca si lista poate continua in acest sens.

Servicii de fiscalitate - in aceasta categorie sunt incluse servicii precum: reglarea situatiei pe platitor la ANAF, calculul obligatiilor de plata, consultanta de specialitate pentru a reduce pe cat posibil taxele platite la stat, expertize specializate si multe altele.

De ce sa alegeti Contabuc?

Sunt diverse motive pentru care ar trebui sa optati pentru serviciile oferite de catre echipa de la Contabuc. In primul rand, vorbim de servicii de calitate, realizate cu maxima corectitudine si seriozitate, in conformitate cu normele legale in vigoare.

In al doilea rand, avem de-a face cu o echipa de contabili acreditati CECCAR ce detin pregatirea si experienta necesara pentru a putea face fata oricaror provocari. Indiferent de domeniul de activitate in care activeaza firma, contabilii de la Contabuc se adapteaza si ofera solutii si servicii personalizate pe profilul firmei.

Pentru a va convinge de toate acestea si pentru mai multe informatii in acest sens, site-ul oficial contabuc.ro va sta la dispozitie.