Design interior pentru case moderne prin Artbient.ro

BUCURESTI - 9 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A avea o echipa de specialisti care sa construiasca o imagine moderna a spatiului de locuit este o necesitate. Astfel, locul va fi conform dorintelor personale si va fi pus in valoare de ansamblu si de detaliile atent alese. Pe masura asteptarilor, designul interior modifica starea interioara a celor care detin casa si ajuta exprimarea de sine.

artbient.ro

artbient.ro

Daca exista o idee, atunci specialistii o aduc in realitate prin forme si culori, prin obiecte pozitionate exact acolo unde au mai mare valoare si prin combinatii inedite si estetic placute. Toate acestea pot fi regasite sub forma serviciilor oferite, pe site-ul Artbient.ro , unde echipa se ocupa de tot pentru a regandi un spatiu si pentru a evidentia frumusetea locului.

Servicii de design interior pe Artbient.ro

Multitudinea de servicii face aceasta echipa un reper care inspira siguranta si confort. Atunci cand sunt servicii specifice si gandite pentru indeplinirea tuturor necesitatilor, exista incredere vizavi de o astfel de investitie. La Artbient serviciile sunt complexe si vor fi descrise pe scurt mai jos:

-        Consultanta: Primul pas spre a avea un design interior pe masura asteptarilor este ca echipa sa inteleaga ce anume isi doreste clientul pentru a putea ulterior sa faca o prima propunere pentru amenajarea locuintei.

-        Stilul: Inca de la inceput se stabileste o directie de urmat, un stil general, peste care se vor adauga elementele definitorii sau speciale. Acest stil este ghidat de catre designer, dar este atins in colaborare cu dorintele clientului si cu viziunea lui sau a arhitectului care a construit casa.

-        Luminile: Parte importanta a planurilor de design interior, pozitionarea luminilor este specifica oricarei idei de decor. Ele sunt de mai multe feluri si pot sa fie pozitionate in locuri in care sa accentueze sau sa scada din intensitatea lor, in functie de nevoi.

-        Culorile: Culorile sunt baza in crearea ambiantei generale si a specificului decorului ales pentru amenajare. Ele pot sa fie calde, reci, viu colorate sau terne si combinatii ale acestora.

-        Pardoseli: De asemenea pardoseala este parte a intregului si este bine ca ea sa aiba si o parte functionala de baza si una estica decorativa.

-        Mobilierul: Piesele de mobilier alese sunt importante pentru depozitare si utilizare zilnica si, la fel ca oricare alt element, parte de decor si completare a spatiului ca intreg.

Vitralii

Vitraliile sunt o forma de arta si sunt de asemenea disponibile pe Artbient.ro, prin artizani priceputi si prin design proiectat in functie de ceea ce se vrea a fi exprimat. Vitraliile aduc eleganta, o nota de clasic si de modern in acelasi timp.

Pictura si sculptura

Serviciile deosebite oferite de artbient.ro includ si pictura facuta la comanda si sculptura care este la fel, realizata in functie de proiect.

Pentru a afla mai multe informatii despre ceea ce ofera cei interesati pot accesa site-ul artbient.ro.