Despre bateriile stivuitoarelor - unde se pot repara sau inlocui

BUCURESTI - 11 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Stivuitoarele si-au facut loc in tot mai multe firme, depozite, companii din Romania. Acest lucru se datoreaza eficientei - ele pot face munca mai multor angajati simultan. Nu in ultimul rand, datorita furcii din partea din fata, actionata hidraulic, pot ridica si transporta marfuri de greutati foarte mari.

Hakuservice

Hakuservice

Ca in cazul oricarui alt vehicul, pot aparea diferite probleme la baterie, in principal. Ele se datoreaza de multe ori suprasolicitarii si uzurii pieselor de schimb. Defectiunile pot aparea si din cauza mai multor factori externi.

Recomandari de manevrare a bateriei

In primul rand, bateriile stiuvitoarelor cantaresc mult si sunt destul de greu de manevrat. Inspectarea si repararea acestora trebuie facuta doar pe personal calificat – ele contin substante extrem de periculoase.

Pe langa aceste lucruri, bateriile stivuitoarelor trebuie ferite de soare in zilele foarte calduroase si de foc – fumatul este interzis in preajma acestora.

Unde se pot repara sau inlocui? Pentru aceste doua servicii este nevoie de ajutorul unei firme calificate – aceasta poate fi chiar Hakuservice.

Cu peste 15 ani de experienta, echipa Hakuservice poate avea grija de bateria stivuitoarelor – indiferent de tipul acesteia. Mai mult decat atat, cei ce necesita inlocuirea totala a bateriei, pot beneficia de una noua prin sistemul buy-back – cea veche va fi colectata si reciclata.

Demersuri pentru o baterie eficace

Pentru inceput, orica baterie are nevoie de o intretinere periodica curativa si preventiva. Nu in ultimul rand, la Hakuservice se beneficiaza de diagnosticare completa prin proceduri automate cu discharger, dar si prin proceduri manuale. 

Hakuservice mai ofera si service pentru orice tip de baterii, inclusiv cele de tractiune, reparatii si service pentru orice tipuri de redresoare. In aceeasi ordine de idei, furnizeaza baterii noi – premium si de calitate medie, dar si piese de schimb pentru acestea – pe diferite dimensiuni. In cazul in care bateria trebuie regenerata, aici se poate beneficia si de servicii de regenerale a bateriilor.

Cei ce nu stiu exact de ce tip de baterie au nevoie sau care sunt piesele ce trebuie inlocuite, pot cere sfatul echipei. Iar, pentru si mai multer detalii, baterii-stivuitor.ro este site-ul ce sta la dispozitia celor interesati de servicii diverse pentru bateria stivuitorului.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/despre-bateriile-stivuitoarelor-unde-se-pot-repara-sau-inlocui