Despre magazinul ce rasfata porumbeii

BUCURESTI - 17 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca nu sunt doar fiinte fragile si blande, ci au si capacitatea de autorecunoastere, porumbeii merita o atentie aparte. In cazul celor pentru concursuri, lucrurile stau putin diferit. Avand in vedere cat de solicitati sunt la campionate, ei au nevoie de o alimentatie cat mai bogata in nutrienti si vitamine.

produse columbofile

produse columbofile

In aceeasi categorie intra hidratarea si suplimentele alimentare - necesare pentru ca porumbeii sa obtina premii admirabile. Columbofilii au nevoie de un magazin ce contine toate necesare pentru ca viata porumbeilor sa fie una optima. O recomandare in acest sens este Produsecolumbofile.ro - magazinul ce pune sanatatea si starea de bine a porumbeilor mai presus de orice.

Cum trebuie sa arate boxa perfecta pentru porumbei?

Porumbeii sunt pasari ce au nevoie de spatiu pentru a nu se simti sufocati. In aceeasi ordine de idei, o boxa supraaglomerata nu e cea mai buna optiune pentru ca porumbeii nu pot creste si nu se pot dezvolta corect.

Pe langa dimensiunea boxei, conteaza si modul in care aceasta este intretinuta - trebuie curatata si dezinfectata periodic. Daca locuintei porumbeilor nu i se acorda un minimum de atentie, acestia pot dezvolta diverse probleme de sanatate.

Adapatorile -  nu trebuie sa lipseasca din boxa pentru ca porumbeii sa se poate hidrata ori de cate ori simt nevoia.

Hranitoarele - pentru a fi puternici si pentru a da randament maxim atunci cand participa la concursuri, hrana lor este cea mai importanta.

Printre cele mai importante produse columbofile se numara si vanele de baie, cuibarele, dar si odihnitoarele.

Suplimentele alimentare si rolul lor

Dupa cum s-a mentionat si anterior, pentru a atinge performanta la diferite concursuri, porumbeii au nevoie de stimulenti pe masura. De exemplu, dupa o cursa grea, o portie de multivitamine va pune porumbeii inapoi pe picioare.

In aceeasi ordine de idei, suplimentele cu rol in sustinerea imunitatii nu trebuie sa lipsesca din bagajul de sanatate al porumbeilor. Avand in vedere ca sunt fiinte sensibile, au nevoie de diversi stimulenti ai sanatatii de la un renumit magazin de produse pentru porumbei. Totodata, in cazul in care penajul se deterioreaza, exista diverite pulverizante sau pastile ce redaul porumbeilor aspectul inegalabilil.

Si mai multe detalii se pot abtine accesand produsecolumbofile.ro .