Diamag – bucuria diamantelor si inele de logonda ce sfideaza timpul

BUCURESTI - 8 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online diamag.ro continua sa fie un punct de reper si o sursa recomandata pentru achizitia de inele de logodna. Acestea se axeaza pe stiluri atemporale, care vor fi mereu o incantare. Sunt exclusiv din aur, de diverse culori, sunt innobilate de prezenta diamantelor si au certificare in acest sens.

Diamag

Diamag

Momentul de pregatire al logodnei se raporteaza fara doar si poate la inel. Acesta este piesa centrala, chintesenta logodnei. In el sta simbolistica rezumata a intregului caz. Avand in vedere aceasta incarcatura emotionala, se pune o presiune extraordinara asupra alegerii. De unde si pretentii foarte mari, ce din fericire cunosc o rezolvare la diamag.ro.

Oferta inelelor cu diamant

Diamantul este piatra pretioasa pe care orice femeie si-ar dori sa o detina. Asociata unui inel precum cel de logodna devine supremul in materie de accesorii de acest tip. Asadar, fara egal, fara sa aiba competitie, inelul de logodna cu diamant castiga detasat in topul preferintelor. Asta se intampla indiferent de timpuri, de sezon, de trenduri sau alte repere, intrucat diamantul este mereu la moda si mereu sus cotat ca pret, deci o investitie sigura.

Diamag.ro este specializat pe acest segment, de aceea ofera o gama variata de astfel de inele. Aici achizitia este asigurata prin certificarea primita. Adica ceea ce demonstreaza calitatea si veridicitatea pietrei, precum si a inelului in totalitate. Inelele sunt realizate cu maiestrie, cu atentie, sunt de clasa premium si vin la pachet cu certificatul GIA.

La capitolul achizitie, cei interesati trebuie sa stie ca vor primi inelul asa cum se cuvine, insotit de o cutie binemeritata pentru a fi oferit elegant. Pretul achizitiei va include de asemenea gravura la alegere si dupa preferinte. Livrarea este gratuita.

Un plus de rasfat – inelul personalizat

Oferta unica pe care diamag.ro o pune la dispozitie se refera la ghidul cumparatorului. Aici se va putea achizitiona acel inel ce va corespunde in totalitate cu principiile de selectie ale fiecaruia. Asadar, stilul personalizat este modul prin care Diamag isi arata daruirea fata de clientii sai. Se va alege montura, tipul de aur – de ales intre aurul alb, galben sau roz de 18 K – precum si tipul de diamant – claritate, taietura, carate etc.

Inelul ales va fi comandat dupa masura specifica necesara, acest pas fiind de asemenea inclus in pret. Spus pe scurt, diamag.ro isi rasfata clientii cu diamante veritabile, ce troneaza pe inele pretioase. Pentru ca povestea de logodna a fiecarui cuplu in parte este unica, precum insasi personajele ce iau parte la ea, pentru ca fiecare are o alta versiune despre ce inseamna perfectiunea acestui inel, acum exista si sansa de a-l defini intr-un stil complet personalizat.

Cei interesati pot accesa pagina magazinului online mai sus mentionat pentru a afla despre oferta completa. Totodata, aceeasi pagina gazduieste si un ghid al celor care se afla pentru prima data in fata diamantelor si trebuie sa le descopere calitatile si sa inteleaga cum se defineste pretuirea acestor pietre. Preturile sunt competitive, deci tot ce va ramane de facut este sa alegeti cu incredere, pentru ca stilul acestor inele va fi mereu in topul preferintelor.