Diferente intre firmele serioase si anunturile indoielnice, explicate de expertii Eco Drill

BUCURESTI - 11 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piata serviciilor cunoaste o evolutie constanta si este mereu caracterizata de o concurenta acerba. Nu face exceptie de la regula nici segmentul executiei de foraje, in care apar “peste noapte” societati sau persoane care ofera astfel de servicii. Alegerea unei firme serioase poate fi astfel o provocare, iar pentru a mai elimina din nelamuriri expertii Eco Drill vin cu cateva informatii utile.

ecodrillforaje.ro

ecodrillforaje.ro

Compania activeaza pe piata acestor servicii de peste un deceniu, detine utilaje performante si personal cu experienta in domeniu, fapt ce garanteaza profesionalism, seriozitate si calitatea lucrarilor executate. Care sunt insa lucrurile la care trebuie sa fie atenti cei care au nevoie de realizarea unui foraj, inainte de a lua decizia finala cu privire la firma care va presta serviciile? Iata cateva sfaturi utile:

Nu alegeti firma de foraje fara sa va informati corespunzator

Stalpii, avizierele, cutiile postale si chiar rubricile de anunturi din ziarele locale au fost practic invadate de oferte de tipul “Executam foraje puturi”. In cazul acestora alegerea trebuie facuta cu maximum de precautie.

Selectia trebuie sa tina cont de urmatorii factori, dupa cum mentioneaza expertii care isi prezinta oferta de servicii in cadrul site-ului ecodrillforaje.ro:

- existenta unei societati comerciale cu acest specific de activitate, inregistrata la Registrul Comertului; orice asa-zis “profesionist” care sustine ca poate presta astfel de servicii fara a avea in spate o societate ar trebui evitat;

- existenta unui portofoliu de lucrari care sa sustina experienta firmei in realizarea acestor lucrari; cu cat este mai vast portofoliul, cu atat mai bine;

- existenta unor persoane de contact si a unor date reale prin intermediul carora cei interesati pot sa obtina informatii suplimentare.

Evitati sa alegeti firma de foraje tinand cont exclusiv de pret

De cele mai multe ori o asemenea decizie se dovedeste a fi neinspirata, indiferent de produsul sau serviciul dorit. Un pret foarte redus comparativ cu standardul pietei poate sa insemne lucrari fara o garantie a calitatii, foraje executate de personal neexperimentat sau utilaje nepotrivite pentru a realiza puturi a caror utilizare sa fie una de durata indelungata.

Alegeti firme care folosesc utilaje performante si care dispun de personal cu experienta

In continuarea ideilor anterioare, acele firme care propun preturi reduse celor interesati au de regula utilaje care efectiv reprezinta improvizatii realizate pe cont propriu, nicidecum echipamente si utilaje profesionale care pot garanta calitatea lucrarilor. Experienta personalului poate lasa de asemenea de dorit, intrucat aparent forarea este considerata a fi o procedura simpla.

Profesionalismul si experienta angajatilor, alaturi de utilaje performante utilizate pentru realizarea lucrarilor de forare reprezinta factorii determinanti pe care trebuie sa se bazeze alegerea companiei potrivite. Eco Drill - ecodrillforaje.ro - poate reprezenta un reper in acest sens.

Prezenta acestei concurente acerbe si oarecum neloiale pe acest segment de piata nu este insa un neajuns pentru firmele de incredere, serioase, care realizeaza foraje si ofera servicii conexe la standarde inalte de profesionalism. In fapt, este creata o diferenta pe care o pot sesiza cei interesati, care se raporteaza la calitate si la pret, intre firmele serioase si asa-zisii “profesionisti” in executia de foraje, aparuti peste noapte.