Din gama de la Unic Spot fac parte si diverse modele de scaune directoriale

BUCURESTI - 3 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei interesati de o achizitie de calitate in ceea ce priveste scaunul de birou, magazinul online Unic Spot propune stocul sau disponibil de scaune directoriale. Acestea fac parte din selectia de produse destinate amenajarii biroului.

Scaun directorial de la Unic Spot

Scaun directorial de la Unic Spot

Scaunul directorial se distinge in principal prin faptul ca este robust, impunator si confortabil. Este o combinatie de repere estetice cu cele functionale. Este insa gresit de crezut ca un astfel de scaun poate fi ales doar pentru a completa o sala de conferinte. Preturile regasite la UNIC SPOT sunt o motivatie in plus de a alege un astfel de scaun.

Varietate de scaune directoriale

In functie de designul interior, tipul de masa si de alte elemente ce tin de estetica locului in care scaunul directorial ar urma sa fie amplasat, alegerea va fi una analizata in amanunt. In selectia de la Unic Spot regasim modele de la cele simple la cele clasice sau atipice, inclusiv variante de stil Chesterfield. Sunt tapitate cu piele artificiala, respecta standardele ergonomice si dispun de posibilitate de reglaj pe intaltime, datorita pistonului din dotare. In functie de preferinte, acelasi model poate fi disponibil intr-o varietate de culori.

Nu se poate spune ca exista o varianta standard despre ce inseamna un scaun directorial . Asadar vom regasi optiuni cu sau fara manere, buretat masiv sau nu, simplu sau in stil matlasat, ce dispune de cusaturi decorative de asemenea. Din punct de vedere calitativ conteaza rezistenta acestuia, motiv pentru care garantia produsului va fi un plus de incredere pentru public.

Comenzi online

Unic Spot isi propune sa aduca solutii pentru cei care isi amenajeaza spatiul biroului. De aceea in stocul sau regasim scaune directoriale in diverse forme si culori, inclusiv pe cele in culori block sau cu insertie de diferite materiale, piele si mesh spre exemplu. Fiecare produs in parte este detaliat si prezentat in cadrul paginii unicspot.ro.

Comenzile pot fi realizate online, cu livrare oriunde in tara. Timpul de livrare este estimat de asemenea la fiecare produs in parte. In completare, Unic Spot ofera optiuni si de scaune de birou pentru copii sau cele speciale pentru gaming.