Diva Home - sursa romanilor privind mobilarea moderna a bucatariei

BUCURESTI - 22 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Locul in care se petrec adevarate minuni culinare, bucataria este si spatiul in care acestea sunt degustate. O masa copioasa trebuie onorata cu un ambient pe masura, respectiv intr-un decor atent realizat. Astfel, masa si scaunele de bucatarie trebuie alese intotdeauna prin raportare la o serie de factori, precum confortul fizic asigurat beneficiarilor, dar și cel psihic - conturat cu ajutorul culorilor, a formei, materialelor pe care acestea le au la baza.

divahome.ro

divahome.ro

Un reper pentru publicul roman privind achizitia de scaune de bucatarie si dining, respectiv a unei mese potrivite, este Diva Home . Cu un portofoliu vast de piese de mobilier, acesta este sursa care ii poate ajuta pe toti cei interesati sa profite la maximum de spatiul bucatariei personale, optand pentru modele de mese si scaune, in dimensiunile dorite.

Mobilarea moderna a bucatariei cu Diva Home

In functie de preferintele de materiale, culori si forme, respectiv de design, expertii Diva Home propun solutii avand la baza materiale ecologice, cu modele, de tip MagicHome.

Cu blat de sticla sau MDF, dreptunghiulare, rotunde sau in alte forme elegante, pe structuri metalice sau lemnoase, mesele ce alcatuiesc colectia disponibila pe divahome.ro aduc confortul mai aproape.

Se recomanda alegerea lor in functie de preferinte, dar totodata si de numarul de membri ai familiei, respectiv a celor care se vor delecta cu gustarile preparate cu dragoste in aceasta incapere cu rol indispensabil din locuinta.

Seturile din masa si diferite numere de scaune sunt ideale pentru o mobilare rapida si simpla a bucatariei, cu toate ca nici posibilitatea de a le achizitiona separat, din portofoliul magazinului Diva Home nu trebuie exclusa. Cei interesati se pot inspira din lista modelelor disponibile, care ii vor ajuta sa contureze un design inedit al bucatariei, indeplinind dublu rol - estetic si practic.

Diva Home - brandul care adauga personalitate oricarei locuinte

Este o ramura a celebrului brand Ghise Design, alaturi de Luxury Furniture, care incanta romanii deja de ani la rand cu o gama larga de produse constand in piese de mobilier elegante, ideale pentru a conferi oricarui interior un plus de personalitate si stil.

Solutiile propuse ilustreaza un concept inedit, ce integreaza cu succes noutati tehnologice si tendinte din acelasi domeniu, astfel pliindu-se pe standarde inalte. Atat seturile de bucatarie, cat si piesele pentru dormitor, hol, birou, living, camera copiilor, terasa etc. asigura de fiecare data o combinatie armonioasa intre calitate, confort si rafinament. Vezi ofertele de masute cafea de la Diva Home, dar si alte produse de interes si contureaza decorul dorit al casei tale.