Docentisimo propune cursurile de engleza ca activitate educationala si pe timp de vara

BUCURESTI - 30 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Centrul Educational Docentisimo organizeaza in perioada vacantei de vara cursuri de limba engleza. Cu scopul de a nu-i deconecta pe cursanti de lumea invatatului, astfel de cursuri sunt utile, interesante si distractive. Parintii trebuie sa stie ca sunt puse la dispozitie si materialele didactice.

Curs Engleza pentru copii

Curs Engleza pentru copii

Ce presupun cursurile de limba engleza la Docentisimo

Nu va fi vorba doar despre a studia efectiv, ci cum va fi realizat acest lucru. Pentru ca de mare impact este perceptia vizuala si pentru ca partea practica este necesara, cursuri de engleza online pentru copii de la Docentisimo vor presupune mai multa interactiune si comunicare.

Concret, Docentisimo pune mare accent pe formarea de grupe cu numar restrans de elevi, astfel incat acestia sa fie avantajati de timpul pe care profesorul il poate aloca pentru fiecare in parte. Cursurile implica un program flexibil de asemenea, suport constant din partea profesorului, materiale de la edituri de nisa cu mare apreciere din partea publicului.

Durata acestor cursuri variaza, in functie de grupa de varsta, respectiv 50 de minute pentru cei de pana la clasa a II-a si 70 de minute pentru cei mai mari, pana la clasa a XII-a. Maximum 6 elevi vor forma o grupa.

Adaptarea studiului

Important pentru  fiecare cursant si parinte este de precizat ca aici nu exista studiu dupa tipare standard, ci adaptarea este cuvantul de baza. Prima sedinta este gratuita, iar participarea la un curs va fi relevanta pentru ca un elev sa isi dea seama in ce masura ii surade ideea de a face parte din grupele de cursanti Docentisimo. In plus, studiul limbii engleze si grupa din care va face parte un elev vor fi aspecte decise in functie de nivelul de cunostinte pe care fiecare copil il are.

Cursurile de vara de orice fel ar fi ele, sunt menite sa ofere copiilor o lectie, sa fie o poveste educationala. In mod special cursurile de limba engleza sunt cele care vor mentine interesul copiilor asupra acestei limbi straine, nu ii vor deconecta de la studiu si ii vor ajuta sa isi extinda orizontul de interese si cunostinte.

Pentru detalii, taxa si cum se vor desfasura astfel de cursuri descoperim in cadrul paginii oficiale, docentisimo.ro.