Doriti sa inchiriati o masina? Apelati cu incredere la FMN Rent!

BUCURESTI - 19 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti nevoie de o masina pe care sa o folositi pentru cateva zile pentru a merge in concediu spre exemplu? Sau poate ati avut nevoie de un mijloc de transport care sa va transfere de la aeroport pana acasa. Ori poate ati avut nevoie de o masina pentru o perioada mai mare de timp si la momentul respectiv nu va permiteati sa achizitionati una. Pentru toate aceste situatii, FMN Rent are solutii!

fmnrent.ro

fmnrent.ro

Cine este FMN Rent?

FMN Rent, avand site-ul oficial fmnrent.ro, este o firma ce pune la dispozitia clientilor sai servicii expres de transfer persoane, servicii de tip rent-a-car pentru care poate fi solicitat chiar si sofer si servicii de inchiriere a masinilor pentru o durata mai mare de timp.

Vorbim de o societate care activeaza in acest domeniu de peste 12 ani, oferind servicii personalizate in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client. Si cand spunem acest lucru ne referim inclusiv la  flota auto pe care FMN Rent o detine, in cadrul careia sunt cuprinse atat masini de clasa medie cat si premium. Acestea sunt dotate corespunzator pentru a raspunde tuturor necesitatilor clientilor ce isi doresc siguranta si confort.

Si, pentru ca echipa de la FMN Rent doreste sa puna la dispozitia clientilor sai servicii complete, acestia colaboreaza cu ghizi turistici bine pregatiti si cu experienta care ii pot insoti la diverse obiective pe cei care calatoresc in tara noastra in scop turistic.

De ce sa alegeti FMN Rent?

Sunt o serie de motive pentru care ar trebui sa optati pentru FMN Rent de fiecare data cand doriti sa inchiriati o masina. In primul rand, vorbim de o societate cu experienta care stie sa isi fidelizeze clientii. Inca de la primul contract de inchiriere, acestora li se pune la dispozitie un card care este activ pe toata perioada contractului. Avand acest card, puteti beneficia de reduceri la anumite unitati de cazare din Romania, in cadrul unor activitati sau festivaluri, florarii si servicii de ghid.

In al doilea rand, puteti opta pentru servicii complete, ca de exemplu: inchiriati o masina pentru o saptamana, cu tot cu sofer si ghid turistic atunci cand doriti sa va petreceti concediul intr-o zona din tara unde nu ati mai fost.

Si nu in ultimul rand, trebuie neaparat sa mentionam flota auto, in care regasiti masini in stare perfecta de functionare, dotate corespunzator, astfel incat calatoriile voastre sa fie sigure si linistite.

Contact FMN Rent

Sediu: 291B, Calea Bucurestilor, Otopeni, ILFOV

Telefon: +40 742 923 150

Site oficial: fmnrent.ro

Email: office@fmnrent.com