Dr. Felix Hair Implant - implant de par realizat pe baza tehnicii moderne Q-FUE

BUCURESTI - 20 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Implantul de par este o necesitate atat pentru femei, cat si pentru barbati. Nu doar din punct de vedere estetic aspectul este unul care iese in evidenta; lipsa parului, cu scalp tot mai mult la vedere reprezinta un motiv in plus pentru care starea psihica este afectata, viata sociala de asemenea, impunand limite despre cum sa fie coafat parul - in cazul femeilor si nu numai. Exista solutii de moment, insa pentru un efect permanent este recomandat transplantul de par.

Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant

In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant implantul de par sau de sprancene, barba sau mustata se va realiza prin procedura Q-FUE . Spre deosebire de alte abordari, aceasta tehnica este una mai avantajoasa pentru pacient, chiar daca implica mai multa munca manuala din partea medicului specialist.

Ce presupune tehnica Q-FUE

Quality Follicular unit extraction sau metoda Quality FUE se refera la o tehnica minim invaziva. Medicii care vor realiza implantul de par sunt specializati tehnica Q-FUE, astfel incat stiu sa puna in practica o metoda evoluata, moderna. Concret, recoltarea si ulterior implantarea firelor de par se vor realiza exclusiv manual. Nu se impun taieri de scalp. In plus, datorita unei astfel de abordari si vindecarea este mai rapida, implantarea putand fi realizata din unghiul dorit.

Gratie acestei tehnici, rezultatele ulterioare sunt despre podoaba capilara ce acopera tot scalpul, linie corectata de implant, cu un aspect natural.

Dr. Felix Hair Implant - clinica de top

Implantul de par presupune o abordare medicala complexa, incepand cu o consultatie si continuand cu procedura in sine. Pentru confortul pacientilor, in numele specializarilor pe care medicii din cadrul echipei le au, la Dr. Felix Hair Implant se regasesc conditii moderne, instrumente originale si patentate. Nu doar tehnica Q-FUE este o dovada a serviciilor de top, ci si protocoalele existente, tot ce presupune dotarea clinicii.

In cadrul acestei clinici sunt si alte servicii la care publicul poate apela, de la implant de par pe piele grefata si pana la tratamente pentru par cu celule stem. Rezultatele serviciilor - galerie foto, testimoniale regasite in cadrul paginii oficiale - sunt o dovada in plus ca in cadrul acestei clinici cei care isi doresc sa recapete densitatea parului vor gasi raspunsul nevoii lor aici.