E-livrat - pentru o experienta diferita pe piata de curierat

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Serviciile de curierat disponibile la ora actuala in tara sunt dintre cele mai variate. Numai la un simplu search in motorul de cautare iti sunt generate rezultate numeroase dintre care poti sa alegi. Se pune insa mai mult ca niciodata accent pe rapiditate. Oricine vrea ca ceea ce comanda sa ii ajunga cat mai repede, la fel si cei care livreaza doresc ca destinatarul sa primeasca coletul intr-un timp cat mai eficient.

e-livrat.ro

e-livrat.ro

E-livrat este o firma de curierat relativ noua pe piata din Romania, care a aparut insa ca o nevoie a publicului de a beneficia de servicii profesionale, prompe si rapide. Se adreseaza publicului vast, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, si vine cu avantajul ca se adapteaza constant nevoilor pe care le prezinta acesta.

E-livrat - pentru livrari rapide si sigure

Bineinteles, ca accentul este pus astazi nu doar pe timpul de expeditie, ci si pe calitatea serviciilor. Nimeni nu isi doreste ca pachetul sa ajunga deteriorat sau in conditii deplorabile la adresa. Pentru a demonstra clientilor profesionalismul si seriozitatea cu care opereaza, E-livrat.ro ofera suport caestora pe toata durata expeditiei.

Pentru ca sunt aspecte esentiale pentru clienti, fiecare serviciu se va incadra in calitatea dorita. Transportul va fi asigurat, iar ora si data livrarii vor fi respectate cu strictete. Curierii sunt personal amabil, cu experienta, mereu la dispozitia celor cu care colaboreaza. Acestia asigura fiecaruia in parte o experienta de livrare cat mai placuta. Suportul tehnic este permanent, existand si posibilitatea pentru cei care doresc sa lase un feedback dupa fiecare experienta. Prin asta, pot fi ajutati si altii sa aleaga intelept firma de curierat, reprezentand deci un vot de incredere pentru E-Livrat.

Despre tipul serviciilor pe care le ofera, despre livrarea in aceeasi zi si livrarea a doua zi, greutatea coletelor si alte caracteristici in acest sens, pot afla cei interesati pe e-livrat.ro.

De asemenea, pentru firmele care au de expediat colete zi de zi, servicilile oferite de aceasta firma sunt avantajoase din variate motive. Coletele pot fi preluate de la adresa dorita, ceea ce va scuti de timp pe cei care le aleg. Mai multe despre livrari poti afla pe e-livrat.ro.