E-livrat - servicii de curierat sigure si rapide

BUCURESTI - 24 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Doriti sa economisiti timp valoros pe care sa il puteti petrece impreuna cu familia? Aveti de trimis un colet in regim de urgenta? Doriti sa faceti cuiva o surpriza placuta? Trebuie sa transportati marfuri de la o locatie la alta? De ce sa pierdeti timp cu transportul cand puteti apela la o firma de curierat care sa faca toate aceste lucruri pentru dumneavoastra?

e-livrat.ro

e-livrat.ro

Pe piata din Romania au aparut tot mai multe firme de curierat care va ajuta cu transportul diferitelor plicuri, colete si marfuri intr-un timp foarte scurt.

E-livrat este una dintre ele. Ce o deosebeste de celelalte firme din acelasi domeniu? Serviciile sigure si calitative si suportul pe toata durata expeditiei sunt cele mai importante atu-uri ale acesteia.

E-livrat pune la dispozitia clientilor sai 3 servicii: Curier Rapid AZI (valabil pentru Bucuresti si judetull Ilfov), Curier Rapid A DOUA ZI ( tot pentru Bucuresti si judetul Ilfov) si Curier National AZI (valabil pentru toata tara).

Avantajele serviciilor de curierat E-livrat

Unul dintre avantaje este faptul ca se poate stabili dinainte ora exact la care sa fie livrat coletul destinatarului. In functie de serviciul ales, livrarea se face dintr-una sau maxim doua incercari. Daca nu se reuseste acest lucru, in maxim 5 zile lucratoare, coletul se va returna la expeditor. Desigur, sunt si situatii care nu tin de firma de curierat, din cauza carora livrarea nu se va putea face la ora stabilita impreuna cu expeditorul, dar E-livrat il va informa pe acesta inca din momentul stabilirii detaliilor livrarii. Si aici vorbim despre conditii meteorologice nefavorabile, volum foarte mare de colete in perioadele de varf ale anului etc.

Serviciile de curierat rapid pot fi folosite in diverse situatii: atunci cand se doreste trimiterea unui colet la o anumita locatie, atunci cand se doreste a se face o surpriza cuiva drag printr-un cadou trimis direct la destinatar, in cazul in care este necesar transportul unor marfuri de la o locatie la alta etc.

Asadar, oricare ar fi motivul, de ce sa nu apelati la ajutorul unor specialisti in care sa aveti incredere ca dor duce sarcinile la bun sfarsit? Economisiti timp pe care il piteti petrece altfel!