Echiparea laboratoarelor de specialitate, asigurata de Precisa.ro

BUCURESTI - 3 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice laborator trebuie sa se plieze pe anumite norme si standarde, reglementari legale, fara de care functionarea nu poate fi aprobata. Interesul este atat de a-l dota cu cele necesare in functie de aria de specialitate, cat si de a gasi solutii prin care sa fie minimalizate pe cat de mult posibil erorile.

precisa.ro

precisa.ro

Furnizorul care asigura astfel de echipamente de laborator trebuie sa fie de asemenea recomandat de o serie de calitati, iar profesionalismul si precizia celor comercializate sunt indispensabile. Precisa.ro este un nume deja cunoscut publicului roman, specializat in comercializarea de echipamente, aparatura, ustensile si consumabile diverse pentru laboratoare. Categoriile pe care s-a axat acesta indeplinesc nevoi dintre cele mai variate, dupa cum urmeaza.

Aparatura pentru laborator

Data fiind evolutia pe care si acest domeniu a cunoscut-o de-a lungul timpului, nevoile unui laborator de specialitate pot fi dintre cele mai variate. Pe precisa.ro se regasesc peste 1000 de produse, concepute pentru a se plia pe aplicatii la fel de diverse. Standarde sau complexe, ingloband functii variate, acestea pot fi reprezentate de termometre, incubatoare, frigidere de laborator, centrifuge, etuve, vascozimetre, densimetre etc. Utilitatea acestora in cadrul laboratoarelor este demonstrata. Cei interesati de aparatura de laborator de pe precisa.ro pot solicita si expertilor recomandarea, in functie de necesitate, buget, etc.

               Produse microbiologice

O categorie complexa, aceasta este indispensabila mediilor de laborator, astfel ca la Precisa cei interesati regasesc peste 300 de produse, dotari profesionale, definite de precizie, precum bioindicatori, prelevatoare probe de aer, medii de cultura si altele.

               Consumabilele de laborator

Alcatuiesc o categorie cu rol bine determinat in cadrul laboratoarelor, indiferent de specializarea acestora. Consumabile necesare pot fi membranele filtrante, cartusele de extractie, hartia indicatoare pH, hartia de filtru etc.

Chimicale, reactivi, ustensile diverse și sticlărie

Pot fi considerate o baza in cadrul laboratoarelor, fara de acestea, operatiunile recurente fiind imposibil de desfasurat. Spre exemplu, realizarea analizelor este o necesitate indispensabila, ca si verificarea unor compozitii de substante, a reactiilor din medii diverse si asa mai departe. In fiecare dintre situatiile mentionate, Precisa.ro se asigura ca ofera clientilor sai solutii definite de o precizie exceptionala, cerinta de baza in acest domeniu.

Categoriile vizand materiale didactice, aparatura pentru testarea materialelor de constructii si alte astfel de solutii sunt asigurate de portofoliul complex al magazinului online. Acesta face din Precisa un reper si un furnizor de incredere pe nisa ce vizeaza aparatura de laborator, respectiv cele necesare pentru dotarea complexa a acestora.

Nu doar solutiile propriu zise, ci si alte servicii conexe fac din serviciile oferite de Precisa un reper astazi. Iata care sunt cateva dintre acestea:

               - suport tehnic pentru o exploatare corecta a aparaturii

- ajutor in solutionarea neajunsurilor ce pot aparea pe parcurs, ca de exemplu in urma unei utilizari deficitare

- asistenta tehnica pentru o instalare corespunzatoare a aparaturii

- instruirea personalului cu privire la functionarea aparaturii in functie de specificul ei

- consultanta in ceea ce priveste implementarea de tehnologii noi, certificarile de calitate de asemenea

- etalonari metrologice si verificari ale aparaturilor care trebuie supuse periodic unor controale

 

Mai multe informatii cu privire la echipamentele, solutiile si serviciile oferite de acest nume important pe piata de profil se regasesc pe precisa.ro.

Taguri: precisa.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/echiparea-laboratoarelor-de-specialitate-asigurata-de-precisa-ro