EcoDrill, expertul in foraje

BUCURESTI - 15 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Inca din 2006 EcoDrill a setat un nume de referinta pe piata de profil. Asadar, la ora actuala ramane o alegere de prim rang pentru cei care au nevoie de foraje profesionale, realizate la mare sau medie adancime. Forajele pot fi necesare pentru realizarea unui put de apa, pentru consolidari sau prospectiuni, pentru instalarea pompelor de caldura etc.

EcoDrill

EcoDrill

Serviciile EcoDrill

Experienta de activitate isi spune cuvantul, astfel ca EcoDrill executa cu profesionalism si in termeni calitativi de colaborare foraje diverse. Scopul acestui serviciu poate avea de asemenea numeroase motive. In functie de solicitarea facuta, expertii EcoDrill pot fi de mare ajutor.

Forajele sunt serviciu de baza la ecodrillforaje.ro. Forajele pentru puturi sunt dintre cele mai solicitate ramuri de servicii. Sursa de apa pentru orice gospodarie reprezinta fara doar si poate o necesitate. Pentru a miza pe calitatea unui astfel de serviciu, se are in vedere echipa, tehnica folosita si materialele de asemenea.

De mentionat ca EcoDrill abordeaza tehnici complexe si de inalta clasa privind forarea. Rezultatele sunt astfel unele multumitoare. Aici se include forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid. Complexitatea acestei tehnici face ca in Romania putini sa fie cei care stapanesc domeniul. Aceasta tehnica este recomandata cand solul este unul de tip moale, mediu. O a doua metoda pentru care EcoDrill este cunoscut se refera la tehnica de foraj uscat, cu ciocan de fund. Aceasta este mai degraba preferata in cazul solurilor dure sau semidure.

Preturile difera in functie de elemente specifice la fata locului, timpul de executie de asemenea. Astfel, va exista consiliere si ca urmare a colaborarii la nivel complex, EcoDrill va oferi celor interesati oferte de pret si o abordare personalizata de fiecare data.

Pompele de caldura sunt un alt segment al serviciilor pentru care EcoDrill este o alegere pentru publicul interesat. Acestea prezinta marele avantaj de a oferi costuri reduse la consumul de resurse, la facturi, reduceri ce pot ajunge si pana la 70% din costuri. Fata de alte sisteme deja clasice, pompele de caldura au o abordare complexa si promit confort maxim. Acestea se vor instala ca urmare a unui foraj.

Pompele de caldura pot fi de tip apa-apa sau sol-apa. Pentru mai multe informatii in acest sens, de la principiul de functionare si pana la tipurile de pompe, pagina oficiala este edificatoare.

De asemenea, in lista de servicii de la EcoDrill se numara si ceea ce tine de panourile solare termice sau de incalzirea prin pardoseala, precum si sisteme de pompare.

EcoDrill online

Pentru ca se aliniaza trendurilor actuale, EcoDrill dispune de disponibilitate si in mediul online. Astfel, se dedica in principal informatii publicului cu privire la serviciile oferite, ajutandu-i pe cei interesati sa ia decizii favorabile conform cu nevoia. De la informari despre ce implicatie are fiecare serviciu si pana la partea de  prestare servicii, EcoDrill este un sprijin pentru publicul sau.

Forajele pentru adancimi medii sau mari sunt un sector principal pentru care EcoDrill este o alegere. Cei interesati pot accesa pagina oficiala pentru primii pasi facuti in vederea unei colaborari.