Eficientizati cu Stailer tot ce inseamna programari la saloanele de beauty!

BUCURESTI - 8 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Stailer este platforma online prin intermediul careia va puteti realiza, simplu si rapid, programari la saloanele de beauty. Activeaza pe raza Clujului, Timisoarei, Oradei si Iasiului, iar expansiunea sa nu se va opri aici. Urmeaza ca publicul din alte orase cheie ale Romaniei sa poate folosi in viitor Stailer.

stailer.ro

stailer.ro

Tot ce tine de realizarea unei programari la un salon de beauty devine mai simplu, gratie Stailer. Nu trebuie sa mai pierdeti timp dand telefoane sau deplasandu-va personal la salonul de interes. Stailer este platforma online disponibila la orice ora din zi sau din noapte, complet gratuita. O puteti folosi pentru a realiza programari pentru voi, dar si pentru prietenii vostri.

Descoperiti noi stilisti de top de pe raza Timisoarei!

Pe stailer.ro regasiti o lista completa a stilistilor ce activeaza pe raza Timisoarei. Acestia si-au insiruit acolo toate serviciile, ceea ce inseamna ca puteti descoperi oricand un stilist cu mult mai profesionist decat cel cu care colaborati in prezent.

Aranjarea barbii in Timisoara a devenit mai usoara cu Stailer. Nu mai trebuie sa va pliati pe disponibilitatea anumitor saloane de beauty, caci acum voi sunteti cei care aleg data si ora programarii. Dand cateva click-uri vei avea o programare valida, ajunsa in timp real pe agenda stilistului.

Stailer este o platforma 100% gratuita si ramane la fel chiar si atunci cand vine vorba de anularea programarilor efectuate. Nu mai este nevoie sa sunati la salonul la care ati realizat programarea, pentru a purta cu stilistul discutii ce uneori pot fi stanjenitoare - trebuie doar sa accesati contul de clienti Stailer si sa anulati de acolo programarea facuta.

In cazurile exceptionale in care stilistul va anuleaza programarea din varii motive, veti fi instiintat din timp cu privire la acest lucru. Vorbim de timp suficient pentru a realiza o noua programare cat mai rapid. Mai multe detalii in acest sens pe stailer.ro.

Contul de client eficientizeaza si mai mult toate procesele!

Stailer poate fi folosita atat pe baza contului de client, cat si fara unul activ. Cu toate acestea, contul de client va ofera mai multe beneficii. Vorbim de o si mai mare rapiditate in efectuarea programarilor, dar si in anularea acestora. In plus de asta, pe contul de client puteti primi si anumite notificari cu privire la programarile realizate.

Saloanele ce activeaza pe Stailer, indiferent din ce zona a tarii sunt, isi expun serviciile cu pretul afisat. Asta inseamna ca le puteti compara si ulterior alege pe cel avantajos din mai multe puncte de vedere. Sa nu mai vorbim ca fiecare salon este insotit de toate informatiile necesare cu privire la servicii si inclusiv poze, pentru a va face alegerea mult mai usoara.

Setati un reminder in ziua programarilor pentru a nu uita de ele. Il puteti seta tot prin intermediul Stailer. El va va aminti ca sunteti asteptati la ora cu pricina in cadrul salonului ales, pentru a beneficia de serviciul de care aveti nevoie. 

Puteti efectua prin Stailer chiar si programari pentru prieteni daca acestia nu au timp. Serviciile sunt diverse si puteti intra in contact cu ele accesand platforma - stailer.ro. In cazul in care intampinati dificultati in utilizarea sa, luati legatura cu personalul prin email la support@stailer.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/eficientizati-cu-stailer-tot-ce-inseamna-programari-la-saloanele-de-beauty