ElectricSun aduce confortul termic la nivelul dorit - economii substantiale cu ajutorul panourilor radiante

BUCURESTI - 21 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Panourile radiante sunt o optiune incantatoare cand vine vorba despre incalzirea locuintei. Radiatia infrarosie de unde lunga pe care o emana face principala diferenta intre sistem si alternativele de pe piata. Un astfel de panou nu mai sufla aer cald, ci incalzeste direct corpurile solide din incaperea in care sunt puse in functiune: podea, pereti, persoanele din ea etc.

ecojoy.ro

ecojoy.ro

Actiunea sistemului este asemanatoare cu a razelor solare, a modului in care acestea incalzesc suprafata pamantului. Radiatia infrarosie tip IR 4 -14 μm asigura incalzirea in mod sanatos, natural, curat, confortabil si mai ales economic. Posibilitatea de a asigura o temperatura uniforma indiferent de zona camerei, obtinand un randament de 98% si un consum mai mic de pana la jumatate fata de alte sisteme de incalzire surade oricui.

ElectricSun este un reper pentru publicul roman cand vine vorba despre astfel de solutii. Magazinul online www. ecojoy.ro propune astfel celor interesati panourile radiante ElectricSun, care reusesc in mod desavarsit sa aduca soarele in locuinta oricui.

ElectricSun - solutia economica de incalzire pentru casa ta

Motivele pentru care te va incanta o astfel de alegere sunt numeroase. In randurile urmatoare sunt subliniate cateva dintre cele care le fac sa fie o achizitie rezonabila.

Consumul este redus cu pana la 20 - 50%, comparativ cu alte sisteme de incalzire, deci vor prezenta si o suma mai mica pentru intretinerea lunara.

O durata medie de utilizare a sistemelor radiante este de 25 ani.

Prezinta garantie de 5 ani, alaturi de certificare ce ii atesta calitatea – ErP, ISO, CE, TÜV, ECM, TÜV GS, IP54, RoHS.

               Nu emana gaze toxice, nu consuma oxigen si nu reprezinta o cauza a producerii curentilor de aer ca in cazul altor sisteme.

               Mediul incalzit cu ajutorul panoului radiant este sanatos, datorita razelor infrarosii emanate.

 

Tehnologia pe care panourile radiante o au la baza este carbon crystal, prin care undele emanate prezinta beneficii pentru om. Sistemele inglobeaza si functia anti igrasie, calitate ce le face cu atat mai dorite.

Gama prezentata de binecunoscutul magazin de panouri radiante ElectricSun constituie prin cele mai sus mentionate o solutie atractiva pentru romanii ce doresc echilibru intre eficienta termica si consumul energetic al sistemului de incalzire.

Si alte solutii pentru incalzire sunt disponibile in magazinul mentionat. Vezi aici oferte de seminee electrice 3D, de asemenea eficiente vizavi de aceasta necesitate. 

Taguri: electricsunecojoy.ro