Elematis si ale sale oferte extinse

BUCURESTI - 15 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Elematis.ro este magazinul destinat universului de echipamente si scule electrice profesionale. Facandu-se remarcat de-a lungul anilor, a reusit si sa isi extinda gama de oferte si produse, in vederea multumirii unui public mai mare. Oferind o experienta completa, de la gama de produse la preturi, Elematis a devenit automat un sprijin pentru cei interesati de achizitii din aceasta sfera.

Elematis

Elematis

Elematis, scule si echipamente de la A la Z

La capitolul rezidential se vor gasi doze, sigurante, cofrete sau aparate ultraterminal. Stabilizatori sau cleme sunt de asemenea parte din catalogul lor. Aparte de acesta, catalogul de produse destinate sferei industriale este si mai cuprinzator. Amintim cateva dintre acestea si anume echipamente de santier, pentru tratarea de ape uzate, conectoare, relee si protectii pentru motoare. Aici se include gama cu motor electric monofazat, motoreductoare de asemenea.

Nu doar ca astfel de dotari sunt usor de gasit si insumeaza mai tot ce este necesar pentru ca un electrician sa isi realizeze munca, insa si gama de servicii se alatura acestei liste ofertante.

Servicii oferite de la Elematis

Dincolo de a fi un magazin online de asemenea, www.elematis.ro, se pune mare pret pe ajutorul concret oferit publicului. In acest sens, Elematis poate consilia si oferi un sprijin real celor care sunt nedumeriti despre ce anume este necesar de achizitionat. Mai mult decat atat, din perspectiva unui prestator de servicii, poate executa tablouri electrice de distributie si automatizari industriale.

Cu o experienta dovedita, echipa Elematis a fost inca de la inceput pregatita sa faca fata solicitarilor de orice fel. In planul comertului cu materialele si echipamentele electrice, era de la sine inteles ca este necesara si o baza de cunostinte despre acestea, utilizarea si importanta lor. Asadar segmentul de consultanta era implicit, urmand in mod firesc a introduce in lista de optiuni si proiectarea de instalatii electrice.

Inca o dovada a calitatii celor oferite se refera la brandurile produselor. Dintre cele mai cunoscute sunt Schneider Electric, Wago, Schlemmer; lista continua cu Eaton, Philips, Himel, Obo, Electroplast, Klausen, Honeywell, Omron, ETI, Siemens, IFM, Schrack, Klauke, Cellpack, Courbi, Elba, Elmark, Kopos, Lohuis, PUK. Astfel de branduri internationale sunt un cumul de incredere vis a vis de calitatea fiecarui tip de produs achizitionat de aici, chiar si cand vine vorba de cele mai simple si banale precum un suport de fixare din plastic, cu 3 module.

De ce Elematis

Mentiunile deja facute sunt motive bine intemeiate pentru care Elematis se recomanda de la sine. Insa in plus fata de acestea, magazinul online Elematis.ro isi castiga un loc de frunte in lista de preferinte ale clientilor. Este vorba de disponibilitatea extinsa a acestora, de usurinta cu care un magazin online poate fi accesat. Dincolo de acest aspect se tine cont de promptitudine si de rezolvarea oricarei solicitari. Comenzile sunt onorate in timp util.

Continuitatea acestui magazin nu poate fi decat o dovada in plus pentru faptul ca seriozitatea este un element la ordinea de zi si defineste intreaga experienta si colaborare cu Elematis.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/elematis-si-ale-sale-oferte-extinse