Emilia Kruk, un sprijin pentru diaspora romanilor din Italia, privind actiunile civile de sechestru auto

BUCURESTI - 14 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cabinetul de avocatura Emilia Kruk isi pune la dispozitie in continuare serviciile pentru toti cei parte din diaspora romanilor din Italia. Cazurile in care pot fi inaintate solicitari de colaborare se refera atat la probleme legale pe fond civil, cat si penal, mai ales pentru cazurile de sechestru auto, o problema continua.

emiliakruk.ro

emiliakruk.ro

Problema unui sechestru poate fi temporara si contestata

Din lipsa de cunostinte si sub stresul actiunilor ce se intampla, cei care se confrunta cu sechestrul auto in Italia pot fi manati de constiinta sa plateasca amenda si sa spere doar la a mai putea recupera vehiculul. Totusi trebuie stiut ca exista cale legala de atac. 

Sunt multi nedreptatiti de legea italiana, de contextul impus de cativa ani si astfel ajung sa isi riste chiar si locul de munca, daca sunt soferi de tir spre exemplu si sunt blocati cu marfa cu tot pe autostrada in Italia. Avocat Emilia Kruk are cazuri la activ cu astfel de situatii. Poate oferi consultanta in orice moment din clipa in care sunteti supusi unor verificari in trafic sau oricand dupa aceea. 

Recomandarea este de a plati partial amenda primita, pentru a avea sanse de a face recurs. Este una din conditiile obligatorii. Despre cum decurge o astfel de procedura cei interesati pot regasi detalii in cadrul paginii oficiale, aici: https://emiliakruk.ro/sechestru-autovehicul-italia/.

Situatiile celor care transporta marfa trebuie sa stie ca oprirea in trafic si sechestrul auto nu se aplica si pentru bunurile detinute. Prin urmare pot fi chemate ajutoare, persoana in cauza poate pleca de la fata locului cu marfa, utilizand alt autovehicul. 

Procese in Italia? Castigati un aliat prin Emilia Kruk

Legea italiana necunoscuta de catre publicul larg sau cei care nu au legatura cu domeniul legal juridic, limba de asemenea, pot fi impedimente pentru a avea mai multe sanse de castig al unui proces deschis in Italia. Asadar, castigati un aliat necesar, in prezenta avocatului Emilia Kruk. Prin colaborari diverse poate oferi solutii legale complete, pentru cei interesati, indiferent de zona Italiei in care se afla. 

Contact 

+40 075 912 8250

info@emiliakruk.ro