Esential de stiut si de intrebat inainte de a inchiria o masina – ghidul ofertei de la RINO Rent a Car

BUCURESTI - 25 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Inchirierea masinilor a devenit o practica destul de populara, un serviciu specific vremurilor moderne in care traim. Desigur ca alegerea agentiei cu care sa colaborati trebuie sa fie o alegere responsabila, pentru a avea parte in cele din urma de o experienta multumitoare. RINO Rent A Car propune pachete complexe de servicii, asigurandu-se ca publicul are parte de conditii demne de apreciat.

Rino Rent a Car

Rino Rent a Car

Este recomandat ca inainte de a opta pentru un serviciu de tip rent a car Cluj sau in orice alt oras din tara sa se considere punctul de plecare si destinatia, precum si traseul inapoi. Se poate ca nu toate agentiile de profil sa fie flexibile din acest punct de vedere, astfel ca vor impune un anumit punct de plecare si de predare. In cazul celor de la RINO se poate opta pentru inchirierea unei masini din aeroport, cu predare in zone diverse. Iar pentru asta nu se taxeaza extra.

Conditiile de inchiriere

Traim in era moderna cand mai toate serviciile sunt disponibile online. Asadar orice interesat de o masina de inchiriat va aprecia varianta online – gasesti mai usor masina dorita, un formular pentru a rezerva este rapid de completat, o confirmare primita instant si in pasi simpli organizarea unui traseu este deja un plan pus la punct.

Va conta de asemenea daca rezervarea este taxata sau nu, ceea ce in cazul agentiei RINO nu se intampla. Va conta disponibilitatea agentiei, a flotei lor si astfel din start se va aprecia daca exista o varietate de optiuni de masini puse la bataie pentru inchiriere.

Nu stii ce sa alegi? Pentru a alege ceva rentabil te va interesa sa tii cont de distante, de compania pe care o ai, va conta clasa de consum. De preferat sa te consilieze un specialist din cadrul agentiei, de aceea RINO Rent a Car este din nou o recomandare.

Pretul – un reper si un factor de departajare intre oferte se refera clar la plata tarifului pentru inchiriere. De regula se tine cont de tipul de masina si de dotarile acesteia, insa si perioada de timp conteaza. Spre exemplu in cazul pachetelor de servicii de la RINO inchirierea pe termen lung este favorizata si de preturi greu de combatut.

Extra dotari

Pentru a facilita modul de organizare a unei calatorii, daca sunt necesare unele dotari pentru masina in cauza acestea pot fi de asemenea parte din oferta agentiei de inchiriere. Spre exemplu, un GPS, scaun pentru copil, lanturi pentru zapada si nu numai sunt parte din serviciile extra ce se pot solicita. In plus, se poate opta si pentru un sofer profesionist, care sa realizeze traseul dorit.

Astfel de aspecte nu sunt de regula parte din pretul inchirierii, astfel ca este de preferat sa existe interes in a intreba din timp despre disponibilitate, precum si despre costurile aferente.

In cadrul paginii oficiale rino-rent-a-car.ro formularul pentru rezervare demonstreaza cu maximum de transparenta care este costul final. Cei interesati pot cerceta optiunile si preturile puse la dispozitie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/esential-de-stiut-si-de-intrebat-inainte-de-a-inchiria-o-masina-ghidul-ofertei-de-la-rino-rent-a-car