Etuva – un echipament de laborator util si deosebit de necesar

BUCURESTI - 8 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mediile controlate, in care se efectueaza diverse analize si teste, ce au la baza substante chimice mai ales, necesita o serie de echipamente care sa asigure o utilizare lipsita de riscuri. Etuvele sunt dintre cele care joaca un rol deosebit de important in randul aparaturii ce nu poate lipsi din dotarea laboratorului. Este foarte important a fi alese prin raportare la o serie de criterii, respectiv la specificatiile tehnice care le claseaza ca fiind potrivite sau nepotrivite, in functie de nevoie si de diverse particularitati.

www.precisa.ro

www.precisa.ro

Precisa, nume de referinta pe piata de profil, vine in ajutorul celor aflati in cautarea unor astfel de echipamente cu recomandari si solutii, raportate la specificatiile precise pe care le impune fiecare tip de laborator in parte.

Etuva de laborator si detalii de urmarit in alegerea unui model potrivit

Este esential ca etuva sa se plieze pe anumite nevoi, sa ofere precizie, astfel ca alegerea sa trebuie raportata la o serie de criterii, mai ales la cele de natura tehnologica. Intrucat costurile unei etuve sunt insemnate, e de dorit a nu face niciun fel de rabat de la calitate. Site-ul www.precisa.ro ofera modele de etuve concepute pentru a putea realiza masuratori diverse de probe, dar totodata si pentru a mentine probe variate in medii termice stabile. Numai in acest mod se va asigura protectia acestora vizavi de agenti fizico-chimice ce ar putea interfera cu proprietatile lor.

Indeosebi in industriile de top, etuvele constituie articole indispensabile. Se utilizeaza cu precadere in cadrul laboratoarelor din mediile industriei alimentare si chimice. Au ca scop principal de indeplinit stabilirea unui anumit grad de umiditate. Este aparatul care se foloseste in tipurile de laboratoare mentionate pentru a realiza diverse tipuri de analize, fizice, respectiv chimice.

In linii mari, aparatele se folosesc pentru uscarea controlata a culturilor, respectiv a diverselor materiale organice, totodata in ideea de a nu favoriza imbatranirea lor prematura.

Inainte de a comanda insa un astfel de echipament, stabilirea exacta a parametrilor pe care trebuie sa ii indeplineasca este o responsabilitate neaparat de avut in vedere. Anumite functionalitati si particularitati pot fi necesare.

In general, utilizarea unei etuve nu prezinta un grad ridicat de dificultate sau care sa cauzeze probleme. Prezinta comenzi intuite, ceea ce inseamna ca se pot folosi chiar si de persoanele care au mai putina experienta in utilizarea lor.

Optiunile propuse pe precisa.ro sunt recomandate in general de faptul ca prezinta un consum minim de energie, astfel ca sunt preferate de majoritatea celor care doresc sa echipeze un laborator standard pentru a efectua analize.

Sunt in topul alegerilor acele modele de etuve care prezinta afisaj dublu, respectiv care sa permita vizualizarea reglajelor atat optic, cat si digital. Este important ca si rezolutia pe care o prezinta aparatura sa fie una potrivita, astfel ca cei ce utilizeaza echipamentul sa poata realiza cu eficienta citirea datelor pe care etuva le va afisa.

De asemenea de bifat un model care permite reglajul temperaturii si al timpului. In niciun caz nu trebuie pierdut din vedere nici timpul de functionare al aparatului, intrucat este esential este sa fie vorba despre o durata neintrerupta. Pe precisa.ro vor gasi cei interesati solutii variate si costuri echilibrate.  

Taguri: www.precisa.roetuve