Eva Energy vine in sprijinul consumatorilor cu avantaje la orice tip de abonament

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Eva Energy si-a castigat respectul si pozitia consolidata pe piata de profil prin caracterul seriozitatii si a dedicarii fata de consumatori. Cunoscut furnizor de energie electrica si gaze naturale pentru consumatori casnici si business, Eva Energy a introdus pe piata optiuni diverse pentru furnizare.

Eva Energy

Eva Energy

Scopul a fost propus inca de la bun inceput, astfel ca Eva Energy nu doar furnizeaza un strict necesar pentru orice consumator, ci ii si faciliteaza calea spre a colabora eficient, educand publicul cu privire la ce inseamna resursa de energie si gaz. Cu un tel atat de complex, Eva Energy dispune si de mijloace la fel de complexe prin care isi prezinta ofertele.

Avantajele consumatorilor

Orice consumator este mereu in cautare de pret mic, cu eficienta maxima si o disponibilitate demonstrata a celui care isi asuma sa devina furnizor de energie electrica si/sau gaz. In cazul Eva Energy este vorba de mai mult decat atat. Avantajele demonstrate pe care orice consumator le are in colaborarea cu Eva Energy sunt un reper de luat in seama, atunci cand se face alegerea furnizorului de resurse.

Printre acestea se numara abonamentele fixe si flexibile. Atat pentru consumatori casnici cat si pentru cei non casnici, din sectorul business, se pot stabili abonamente fixe sau flexibile, in functie de nevoi si de estimari de consum. De asemenea, sprijinul oferit fiecarui consumator inseamna si grija pentru ca deranjamentele ce pot surveni sa nu afecteze prea mult. Exista asistenta non stop si chiar daca o interventie nu poate fi imediata, aceste sarcini fiind in grija operatorului de distributie si existand posibilitatea sa nu poata fi rezolvate imediat, exista totusi comunicari rapide si eficiente catre operatorul de distributie.

Cat despre plata si termene, merita metionat ca cei care fac parte din lista de clienti ai Eva Energy au parte de un sistem avantajos. Acesta se refera spre exemplu la stilul practic de a factura ambele servicii, de gaz si energie electrica. Termenele de plata sunt extinse si pot atinge 15 zile de gratie, in funcÈ›ie de cat de bun platnici sunt. De asemenea, acolo unde se impun situatii nefavorabile de plata, se poate decide de comun acord cu furnizorul  ca plata sa fie esalonata pe termen de pana la 6 luni.

Cu peste 200.000 de plata si o platforma activa si cuprinzatoare, Eva Energy contureaza deja o comunitate de consumatori care inteleg ca nevoia de resurse – precum energie electrica si gaz – nu trebuie sa fie o povara, un chin sau o plata nejustificata. Solutiile propuse de Eva Energy inseamna o abordare moderna si eficienta, o alegere ce duce la o colaborare multumitoare.

Implicare in comunitate

Eva Energy sustine Maratonul International de la Brasov editia anului in curs, fiind partener oficial.  Cu o preocupare constanta in ceea ce inseamna implicarea in comunitate, proiectul dedicat segmentului sportiv este doar un exemplu ce concretizeaza valorile Eva Energy.

Cei interesati sa descopere si alte proiecte interesante, precum combinarea de servicii cu o asigurare de bunuri sau cum pot cei ce detin monede virtuale sa se bucure de plati ale facturilor in platforma Eva Energy regasesc in cadrul paginii oficiale eva-energy.ro toate detaliile.