Evaluari24.ro, platforma care scurteaza drumul schimburilor de servicii in materie de evaluari

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Platforma online evaluari24.ro isi propune sa vina in sprijinul celor care au nevoie de evaluari din domenii diverse. Fie ca este vorba de cele imobiliare, de evaluari de performanta energetica, de evaluari de intreprinderi sau de bunuri mobile, acest loc este punct de intalnire intre cei care cauta un expert si cei care isi pot oferi serviciile in acest sens.

Evaluari 24

Evaluari 24

Intr-o maniera facila si avantajoasa, www.evaluari24.ro si-a propus sa fie un sprijin. Prin crearea unei comunitati nisate, aceasta platforma online faciliteaza contactul intre parti. Timpul eficient in a cauta un expert care sa evalueze un bun, de orice fel ar fi el, este unul pretios, mai cu seama cand pasul urmator in planul propus este o vanzare spre exemplu sau ceva ce urgenteaza actiunea detinatorului.

In plus, este cunoscut faptul ca serviciile de evaluare pot avea preturi diferite, chiar si cand vine vorba de acelasi tip de evaluare. Variatiile de pret sunt un bun motiv pentru a cauta ce iti convine, ce este mai convenabil din punct de vedere al termenilor de colaborare. De partea cealalta, specialistii, expertii ce pot realiza evaluari isi expun serviciile si sunt intr-o competitie pe piata. Astfel, tinand cont de ambele parti, Evaluari24 a creat universul in care cele doua parti coexista si se regasesc in vederea unei colaborari.

Cum functioneaza sistemul

Nu doar ca Evaluari24 se bazeaza pe ideea de platforma online usor de accesat, insa faciliteaza acest demers in adevaratul sens al cuvantului. Principiul este acela de creare a unui cont prin intermediul caruia se realizeaza cererea de oferta, dupa caz. Dupa ce sunt expuse nevoile fiecaruia cu privire la tipul de evaluare, se creeaza o licitatie online acolo unde evaluatorii eligibili participa, fiecare cu oferta sa.

Cei interesati, primesc ofertele evaluatorilor dupa terminarea licitatiei. Un mod practic prin care pot afla despre serviciul dorit si despre concurenta, unde gasesc optiuni dar si alternative si astfel pot alege prin comparatie, astfel incat sa fie multumiti pe deplin de alegerea facuta. Se va tine cont astfel de un set de reguli dupa bunul plac si dupa interese stabilite – nu doar pretul este un criteriu aici, ci si alti factori precum termenul de executie, de predare etc.

Avantaje din punct de vedere al evaluatorilor

Se poate spune ca in egala masura cu ajutorul oferit celor interesati de servicii de evaluare, respectiv clientilor, platforma in cauza ofera un sprijin si evaluatorilor. Tot pe baza unui cont creat, acestia isi pot oferi serviciile la anunturile valabile, constant postate. Instiintati prin e-mail despre cursul licitatiilor la care participa, evaluatorii eligibili isi gasesc astfel oferte si colaborari cu mult mai rapid si eficient fata de alte metode.

Poti fi foarte bun in domeniu, insa lumea trebuie sa afle despre tine. Astfel, platforma evaluari24.ro se straduieste sa faca cunoscute celor doua parti implicate intr-o colaborare ofertele ce aduc mai aproape serviciile si clientii. Odata regasiti unii cu altii, desfasurarea unui proiect are loc in termen mai scurt, cu taxe percepute stiute de la bun inceput.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale toate detaliile de interes.