Extensiile de par cusute – o optiune moderna pentru o schimbare de look senzationala

BUCURESTI - 11 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tot mai populare sunt in randul reprezentantelor feminine extensiile din par natural. Forma de prindere a acestora este una variata, astfel ca fiecare in parte poate opta pentru varianta ce o considera cea mai potrivita, in functie de tipul parului – subtire, rezistent, sensibil etc.

belher.ro

belher.ro

Extensiile de par vin ca o solutie pentru cele care au visat mereu la un par bogat, de o lungime anume, insa nu au reusit sa il obtina, indiferent de tratamentele pe care le-au aplicat de-a lungul timpului. Acestea sunt asadar calea cea mai rapida de a obtine look-ul dorit, fara prea mult efort.

Belher este un reper in acest sens, magazinul punand la dispozitia publicului interesat o varietate de extensii de par , cu tipuri de prindere din cele mai complexe. De altfel, doritoarele pot beneficia de montaj profesional, in cadrul salonului localizat in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr.6, sect. 2.

De asemenea au posibilitatea de a cumpara extensiile potrivite cele interesate si din magazinul fizic din Baneasa Shopping City, etaj 1. Aceasta noua locatie dispune si de partea de salon, in care se efectueaza montaj profesional de extensii de par. Cele care nu sunt din capitala si doresc sa faca o astfel de investitie, pot comanda modelul dorit de pe Belher.ro  - magazinul online.

De interes pentru reprezentantele feminine sunt extensiile de par cusute. Sunt sanatoase pentru podoaba capilara si prezinta o rezistenta indelungata.

Extensiile de par cusute de pe Belher.ro

Avantajul principal al extensiilor din aceasta categorie este ca se adapteaza cu usurinta dorintelor feminine. Vin disponibile in diverse lungimi si sunt compuse dintr-o singura tresa, cu latimea de 140 cm.

Exista posibilitatea de a aplica extensii in regim semi-permanent, insa este necesar ca operatiunea sa fie realizata de catre o persoana specializata, care are la indemana si uneltele necesare pentru asta. Coaserea presupune o atentie sporita, pentru o prindere corecta, ce nu ridica probleme.

In functie de cat de rapid este ritmul de crestere al parului, extensiile cusute se pot purta in jur de 2 si 4 luni. Acestea prezinta avantajul ca pot fi refolosite, deci cu ingrijirea necesara pot constitui o investitie pe termen lung.

Belher.ro ofera astfel de extensii, realizate din par 100% Natural Remy Indian, de calitate inalta. In functie de bugetul disponibil si de necesitate totodata, doritoarele pot comanda extensii cusute din categoria Extra Volum, Dublu Volum sau Triplu Volum.

Acestea se deosebesc prin faptul ca au cuticulele pastrate intacte, iar firele sunt orientate manual tot in aceeasi directie. In acest mod iese din calcul incalcirea nedorita a parului.

Parul Remy are o ratie de 95/5, aceasta dominand topurile pe piata extensiilor de par. Mai simplu spus, parul are aceeasi lungime in fiecare varianta de produs, adica firele sunt de aceleasi dimensiuni. Este ideal a opta pentru acest tip de par intrucat este printre putinele optiuni ce pastreaza densitatea de la baza si pana la varfuri. Este o alegere de top si pentru ca elimina cu succes aspectul de par subtiat si filat de care se fereste toata lumea.

Cu ingrijirea corespunzatoare, extensiile de par cusute isi vor mentine stralucirea si aspectul sanatos in timp. Acestea pot fi ondulate, vopsite si indreptate dupa bunul plac. Cele interesate le pot comanda la un pret echitabil de pe Belher.ro.